×
×

Få hjælp til din hverdag, når det er svært at trække vejret

Printer-friendly version

Kunne du tænke dig at få mere energi og overskud i hverdagen, når åndenøden driller, og du har svært ved at trække vejret?

Mangler du gode råd til, hvordan du spiser godt med din lungesygdom og håndterer slim, hoste og en pibende vejrtrækning?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig kostråd, tips til at træne, åndedrætsøvelser, hjælp til at spare energi i hverdagen, opmærksomhedsøvelser (mindfulness) til at få ro på dig selv og din vejrtrækning og meget mere.

 

Forskningsprojekt om opmærksomhedstræning fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital viser, at Mindfulness-træning hjælper lungepatienter

 

Omkring 600.000 danskere lever med en lungesygdom, og mange har svært ved at trække vejret, hoster og har pibende/hvæsende vejrtrækning. 

Måske mærker du også til de symptomer, eller måske mærker du ikke synderligt til din sygdom i hverdagen. Det er nemlig forskelligt fra person til person og fra lungesygdom til lungesygdom, hvor meget du mærker til sin lungesygdom.

Uanset hvordan du har det, så kan du her på siden få hjælp til et godt og sundt liv med en lungesygdom. Er du pårørende, finder du gode råd til livet som pårørende til en lungesyg her

Er du i tvivl, om du har en lungesygdom?

Så gå til din læge og få lavet en lungefunktionsmåling.


Har du lige været til lægen og fået en diagnose?

Er det helt nyt for dig, at du har fået konstateret en lungesygdom, kan du finde gode råd på siden Ny med en lungesygdom?