Alfa-1 Danmark

VIGTIG INFORMATION:
Som medlem af Alfa-1 Danmark, modtager du mails og breve. Situationen er nu at PostNord er blevet en meget dyr partner, derfor vil vi på det kraftigste opfordre dig til at opdatere din medlemsside med din mailadresse. Husk også at tjekke om den der står stadig gælder. Så vil du bl.a. modtage vores Nyhedsbrev som kun findes her på siden eller i din mailboks.
Tusind tak.

 

 

Alfa-1 Danmark er en patientforening for Alfa-1 patienter og pårørende. Foreningen blev oprettet 13. oktober 1995 af en gruppe entusiastiske Alfa-1'ere og to læger med særlig interesse for og viden om Alfa-1 mangel.

Alfa-1 Danmark arrangerer informationsmøder og kurser, og 4 gange årligt modtager medlemmerne bladet Lungenyt med nyt om forskning i Alfa-1-antitrypsin mangel samt foreningens aktiviteter.

Lungeforeningen er sekretariat for foreningen, og hvis du melder dig ind i Alfa-1 Danmark, bliver du samtidigt medlem i Lungeforeningen (inklusiv i prisen).

Lokalforeninger i Danmark

Alfa-1 patienter og pårørende kan have stor fordel af at være opmærksom på de kurser, foredrag og oplæg som holdes rundt i landet af Lungeforeningens lokalafdelinger.

Betænk Alfa-1 Danmark med bidrag/arv

Betænk Alfa-1 Danmark med bidrag/arv

Bidrag kan indbetales til Danske Bank Reg.nr.: 1551 Kontonr.: 6273890

I 2015 har vi mistet vores Paragraf 8 A status

Husk det blå kort

Dit gule sundhedskort ikke længere som rejsesygesikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal du i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort.

Efter Symposiet den 12. april 2016

Patientforening: Vi har også ret til at trække vejret

Anerkend derfor effekten af den livsforlængende substitutionsmedicin som går under flere navne bl.a. Respreeza og Prolastina til patienter med den sjældne gensygdom Alfa-1-antitrypsinmangel, lyder det fra læger, forskere og patientforeningen alfa-1 Danmarks formand, Gunhil Nørhave.

Debatindlægget kan nu ses på Altinget.dk

Medlemskab i Alfa-1 Danmark

Som medlem af Alfa-1 Danmark bidrager du både til lungesagen med dit kontingent, og du giver os tyngde, når vi taler Alfa-1 patienternes sag.

Generalforsamling Alfa-1 Danmark 2016

Et lille referat fra generalforsamlingen samt formandens beretning fra 2016.

Alfa-1 bogen

Download eller bestil Alfa-1 bogen. Bogen hjælper dig til at forstå baggrunden for sygdommen Alfa-1 og giver dybdegående information om, hvordan du får en god livskvalitet i hverdagen.

Er du også en Alfa

Download pjecen om Alfa-1, som på pædagogisk vis giver et indblik i, hvordan det er at være barn med Alfa-1.