×
×

BANKOHYGGE MED ODENSE LUNGENETVÆRK

Aktivitetstype: 
Arrangement
Navn: 
Lisbet Thomsen
Telefon: 
20922494

BANKOHYGGE

 

med Odense Lungenetværk torsdag

den 24. februar 2022 kl. 15 – 17

online og på telefonen

 

Den 15. december 2021 havde vi en fantastisk hyggelig eftermiddag med banko og det vil vi gerne gentage!

Vi spiller igen den 24. februar 2022 og både på pc og telefon. Forhåbentlig er der bedre mulighed for at være sammen med andre, så har du lyst at sidde sammen med nogle og spille er du velkommen til at melde dem til også.

Spiller du på din pc skal du tilmelde dig senest den 14. februar 2022 på e-mail heh@vaagen.dk . Din tilmelding skal indeholde oplysninger om navn, adresse, e-mail-adresse, antal spillere med navn og mail-adresse samt oplysning om, hvorvidt du kan printe de plader vi sender til dig.

Spiller du på din telefon – og denne mulighed er forbeholdt dem som ikke har adgang til en pc for at spille! – skal du også tilmelde dig senest den 14. februar 2022. Du skal ringe til Hans Erik Hansen på tlf. 20212567. Her skal du give navn, adresse og telefonnummer og antal spillere med navn. Når vi skal spille vil du blive ringet op og vi kører spillet som de gange vi spillede banko i vinteren 2020/2021. Skulle PostNord være sent ude med indbydelsen og du gerne vil være med skal du bare ringe selvom fristen er overskredet!

Alle får nye plader så der er bedre plads til at lægge brikker på. Vi sørger for de kommer ud inden vi skal spille!

Vi glæder os til nogle hyggelige timer selvom vi ikke kan mødes fysisk. Vores snak bliver kun på chatten, men vi har før vist, at vi sagtens kan hygge os alligevel og det gør vi selvfølgelig igen!

Vi glæder os til at se dig og håber mange har lyst til at spille med.

 

På Odense Lungenetværks vegne

Lisbet Thomsen

ODENSE LUNGENETVÆRK

                    Et billede, der indeholder tekst, clipart</p>
<p>Automatisk genereret beskrivelse                 Et billede, der indeholder lys, nattehimmel</p>
<p>Automatisk genereret beskrivelse