×
×

eCare-KOL - Et tilbud for dig, der har KOL, og har lyst til at deltage aktivt i at lave målinger af din iltmætning og puls i dit eget hjem.

Adresse: 
Multihuset på Fælleden, Arenavej 1, 4300 Holbæk
Aktivitetstype: 
Arrangement
Navn: 
eCare-KOL
Telefon: 
70 20 42 22 mandag-søndag kl. 9.00 - 19.00

Maria Sommer fra eCare-KOL  Competence Center kommer ud i Multihuset og fortæller om tilbuddet. Det er for dig, der har KOL, og har lyst til at deltage aktivt i at lave hjemmemålinger. Det betyder blandt andet, at du lærer at måle din iltmætning, puls og temperatur, og at sende disse data til eHospitalet.  

Hvem kan deltage?

For at benytte tilbuddet kræver det, at du har en smartphone og NemID.​

Tilbuddet er i opstart. Derfor vil det i marts måned 2022 være borgere fra Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner, der kan blive en del af tilbuddet. Fra april måned kan borgere i alle regionens kommuner blive en del af tilbuddet.

Du vil altid få en dato for forventet start, når du kontakter os.
 

Fordele for dig

Du kan trygt blive i dit eget hjem, mens en sygeplejerske i eHospitalet  løbende følger dine målinger af fx puls, og kontakter dig, hvis dine målinger viser en forværring.

Du kan ringe og få kompetent og sundhedsfaglig hjælp og rådgivning om din sundhed og sygdom. Du har mulighed for at blive undersøgt og behandlet i eget hjem af kompetent sundhedspersonale.
 ​

Hvordan kommer du i gang? Kontakt på nedenstående tlf.nr.

eCare-KOL
Ringstedgade 37,
4700 Næstved
Tlf: 70 20 42 22
Mandag - søndag kl. 9.00 - 19.00