Film – Den lille skomager | Lungeforeningen
×
×

Film – Den lille skomager

Adresse: 
Adresse: Stenløse Sognegård, Engholmvej 6, 3660 Stenløse
Aktivitetstype: 
Arrangement
Navn: 
Hanne Mogensen
Telefon: 
47 17 44 51

 

Torsdag den 26. oktober 2017 supplerer vi Alsangseftermiddagen, som allerede ligger fast hver torsdag, med filmen 'Den lille skomager', efter følgende tidsplan:

14.45 Alsang v. Evgeniia Ustinova

15.15 Kaffe

15.40 Den lille skomager v. Preben Christensen

16.45 Afslutning

 

Bemærk: Vi starter undtagelsesvis et kvarter før vi plejer og vi er lidt senere færdig!!!

 

Den lille skomager
Preben Christensen og Hanne Mogensen er involveret i mange aktiviteter ved Skenkelsø Mølle, på adressen Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke, bl.a. et Lokalt kulturhistorisk museum, på samme sted. På det seneste har de opbygget et komplet lille museum over 'Den lille skomager', med materiale fra hjemmet hos en tidligere Ølstykke borger, der havde skomager-værkstedet hjemme i stuen. Over emnet har de bygget en film, der varer ca en ½ time. Der mangledes lidt underlægningsmusik. Vores Alsang gruppe var den 28. september behjælpelig med at synge visen 'Den lille skomager', som Preben så optog. Og når han var i gang så optog Preben endvidere ca. en ½ time mere af hvad vi den dag sang i Stenløse Kirke.

Alt dette vil Preben og Hanne berette om og vise på lærredet i Sognegården Stenløse, i samme lokale som vi holder Alsang.
 

Stenløse Kirkes menighedsråd og Lungeforeningen Egedal Lokalafdeling inviterer til dette fællesarrangement, der afholdes i Stenløse Sognegård. Alle er velkomne, tilmelding ikke nødvendig og deltagelse er gratis. Deltagelse er ikke betinget af medlemskab i Lungeforeningen, men i Lungeforeningen vil vi dog altid opfordre dig til at Støtte Lungeforeningen.

 

Kontaktinformation
Næstformand i Stenløse Menighedsråd Grete Hedegaard, tlf. 31 41 17 53, e-mail: grete@sosumbiavl.dk

Formand i Lungeforeningen Egedal Lokalafdeling Ole Larsen, tlf. 47 10 73 40, e-mail: yo.larsen@outlook.dk

 

Andre aktiviteter i Egedal Lokalafdeling

Kategori: 
Region: 
Hovedstaden