Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro | Lungeforeningen
×
×

Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro

Fest over fjorden
Adresse: 
Kronprinsesse Marys Bro, 3600, Frederikssund, Danmark
Aktivitetstype: 
Arrangement
Navn: 
Grete Hedegaard
Telefon: 
31 41 17 53

Fest over fjorden

Indvielsen, af Kronprinsesse Marys Bro, sker lørdag den 28. september 2019 og vil byde på en officiel indvielse, et broløb og en folkefest. Det bliver muligt for alle at komme ud at gå på broen.

Festpladsen er åben fra klokken 9 og lukker klokken 17. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary vil deltage i åbningsarrangementet fra klokken 10-12.

Festpladsen ligger på Frederikssundsiden, dér hvor byggepladsen har ligget under vej- og broarbejdet, på Marbækvej 56 i Frederikssund. Det bliver også herfra, broen bliver åbnet for broløb og alle der gerne vil ud at gå på broen.

Deltagelse i åbningsserimonien er gratis og kræver ikke tilmelding.

 

Korsang ved brofesten

Som en del af folkefesten er vores Alsang gruppe, lørdag den 28. september, sammen med andre sanggrupper, inviteret med til at fejre, at Kronprinsesse Marys Bro og Fjordlandsvej er færdige og klar til brug.

Kl. 11.00 - Kor kommer på scenen og en ny officiel brosang synges i fællesskab.

Oversigt over hele programmet

Lokalavisen - Mary åbner selv sin bro

Sanggrupperne øver, før folkefesten, tirsdag den 24. september kl. 19.00, i Oppe Sundby Kirkes Sognehus. Bl.a. skal vi lære en helt ny sang. Her får vi også sidste nyt om brofesten.

Alle stiftets præster er inviteret og vores provst  Eskil Simmelsgaard Dickmeiss holder en friluftsgudstjeneste. Dette lige før koret skal synge.

Organisten i Oppesundby, Eva Thestrup Sandfort, er korleder for kor-eventet.

Det er selvfølgelig valgfrit om man ønsker at være med i denne samlede sanggruppe.

Eva Thestrup ønsker at vide, hvor mange vi kommer. Grete Hedegaard foreslår at Alsangere, der ved, at de vil være med, kan sende en tilmeldingsmail til Grete grete@sosumbiavl.dk, så tager Grete opgaven at holde styr på hvem og antal.

 

Andre aktiviteter i Lungeforeningen Egedal Lokalafdeling

Arrangør: 
Kategori: 
Region: 
Hovedstaden