Lungedag i Præstø | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Lungedag i Præstø

Adresse: 
Svend Gønges Torv 12, 4720 Præstø
Aktivitetstype: 
Lungedagsarrangement
Vi tilbyder: 
Anden vejledning (fx kost, rygestop, træning)
Navn: 
Præstø Apotek
Telefon: 
55991401

Træt af din proteindrik?

Kender du det? Der står 12 flasker proteindrik i dit køleskab - de smager af det samme og du er SÅ træt af dem! Lægen, diætisten, apoteket ..... anbefaler at du drikker 4 hver dag. Men det får du ikke gjort. Med lidt held får du gjort kål på en flaske hver dag... Du har tabt dig og nu står vinteren for døren og du VED at det bliver svært at komme over de uundgåelige luftvejsinfektioner.

Som patient med kronisk lungesygdom er det vigtigt ikke at lide stort vægttab - og det kan være svært at få nok at spise. Kronisk Lungesygdom medfører ofte, at man bliver forpustet, når man spiser - og derfor får man spist for lidt. Man bliver også hurtigere træt når man spiser - og derfor får man spist for lidt. Endelig kan det blot knibe med appetitten - og så får man spist for lidt.

Uanset hvad bliver det en udfordring at få nok at spise - og et tilskud med energi/ernæring/protein bliver nødvendigt. Ofte lander man i en rutine med samme smagsvariant og samme konsistens - og kører træt i det. Enden på det hele bliver, at man undlader at få tilskuddet - eller ikke får nok af det. Det betyder, at man ikke får den mængde energi, der er brug for, og man taber både vægt og modstandskraft.

På Præstø Apotek kender vi alt for godt til dette problem; vi møder udfordringen flere gange dagligt. Og vi vil gerne prøve at være med til at vise, at tilskud med ernæring ikke behøver at være noget du skal tvinge dig selv til at kløjs i flere gange om dagen. Derfor har vi lavet et samarbejde med den lokale bager, Bakeshop Præstø (i MENY) og en af landets store producenter af ernærings- og proteindrik, Nutricia.

Vi får besøg af Tine Østergaard fra Nutricia. Tine har selvfølgelig masser af smagsprøver på de forskellige protein- og ernæringsdrikke. Derudover vil hun uddele smagsprøver på VANILLEBOLLER og BANANMUFFINS, bagt af Bakeshop Præstø. Begge dele er bagt vha. protein- og energidrik og på den måde beriget ekstra i forhold til en almindelig bageopskrift.

Kom og smag - og få et af Tines og Nutricias solide, gode opskrihæfter, så du eller dine pårørende selv kan prøve det af derhjemme. Tag gerne en god ven, æftefælle eller anden pårørende med.

Kategori: 
Region: 
Sjælland