×
×

Test, tips og toner i Silkeborg på Lungedagen

Adresse: 
Klinik for Lungesygdomme på etage 4 på Regionshospitalet Silkeborg.
Aktivitetstype: 
Lungedagsarrangement
Vi tilbyder: 
Lungefunktionsmåling
Tjek på inhalation (vejledning i brug af medicin)
Anden vejledning (fx kost, rygestop, træning)
Navn: 
Region Hospitalets Silkeborg
Telefon: 
00000000

I Silkeborg finder årets lungedag-arrangement sted onsdag den 16. november klokken 9 til 14.30 i Klinik for Lungesygdomme på etage 4 på Regionshospitalet Silkeborg.

Her kan både unge og ældre få testet deres lungefunktion, ligesom klinikkens læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og social- og sundhedsassistenter vil stå klar med information og vejledning om blandt andet rygestop, ernæring, inhalationsteknik, allergi, vejrtrækning og træning.

Mellem klokken 9 og klokken 12 vil Sundhedshuset Silkeborg desuden være til stede med medarbejdere, der kan rådgive om rygestop og ernæring.

På programmet er desuden festlige indslag og musikalsk underholdning, når Lungekoret fra Den Kreative skole kigger forbi og underholder med fællessang og klaverspil. Der vil blive delt sanghæfter ud, så alle får mulighed for at træne både lunger og stemmebånd med fællessang.

Hospitalet er vært ved en kop kaffe og lidt til sødt til ganen, og håbet er, at mange vil benytte anledningen til at kigge forbi og blive klogere på både eget helbred og muligheden for træning og forebyggelse.