×
×

Tilmelding til Lungeforeningens generalforsamling 2020

Advarselsmeddelelse

Tilmeldingen er lukket.
Adresse: 
Strandboulevarden 49, B-8, 2100 København Ø og virtuelt
Aktivitetstype: 
Arrangement
Navn: 
Lungeforeningen
Telefon: 
38 74 55 44

Kom til generalforsamling onsdag 30. september 2020 kl. 14.00 til ca. 15.30.

På grund af Corona-virus er vi i en usædvanlig og helt ekstraordinær situation. Generalforsamlingen vil derfor i år finde sted på en anden måde, end vi plejer.

Den 5. maj meldte vi ud, at Lungeforeningens bestyrelse havde besluttet at udskyde generalforsamlingen på grund af den aktuelle situation omkring Corona i Danmark. Det var vores håb, at det ville være muligt at gennemføre generalforsamlingen sikkert og trygt for alle i september. Corona har medført mange ændringer i vores hverdag – hos dig, dine opgivelser og hele samfundet – vi finder veje i alt det nye, og sekretariatet arbejder hver dag på højtryk for at nå ud med nyheder, viden, råd, samvær og konkrete værktøjer til dig og andre, som har en lungesygdom tæt inde på livet. For desværre er Corona-virusset stadig i samfundet.

Bestyrelsen har som konsekvens af denne force majeure og hensynet til vores mange medlemmer, der befinder sig i en særlig risikogruppe, set sig nødsaget til i år at afholde generalforsamlingen under andre rammer.  I år vil vi gennemføre den delvist virtuelt, delvist ved fysisk fremmøde.

Der vil være tale om to parallelle spor, hvor alle deltager på lige vilkår.

  • Alle stemmeberettigede medlemmer kan deltage enten ved fysisk fremmøde i Kræftens Beklæmpelses lokaler på Strandboulevarden 49, 2100 København Ø eller virtuelt
  • Ved fysisk fremmøde skal man medbringe sit eget device (mobil, tablet, pc), som man kan koble sig på den virtuelle mødeplatform med
  • Man beder om ordet via chat-funktionen
  • Man afgiver sin stemme via en virtuel løsning, uanset om man deltager virtuelt eller er fysisk til stede

Glæd dig til at få bestyrelsens beretning fra 2019 i selskab med Lungeforeningen, vores medlemmer og frivillige.

 

Sådan tilmelder du dig

For at kunne tilrettelægge og gennemføre generalforsamlingen på bedst mulig måde har vi i år behov for din tilmelding tidligere, end vi normalt har.

DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT TILMELDE SIG, DA FRISTEN VAR 16. SEPTEMBER

Vi har et stort fokus på at begrænse omkostningerne i denne krisetid, og valget af digital løsning afhænger således af antal tilmeldte. Umiddelbart går vi efter en løsning via mødeplatformen ZOOM, som vi allerede har licens til at bruge

 

Årsregnskab samt årsberetning 2019 

Du kan finde Lungeforeningens årsregnskab, herunder ledelsesberetning, for 2019 her.

Har du spørgsmål til regnskabet, må du meget gerne fremsende dem på forhånd til administrations- og udviklingschef Matilde Rømer på mr@lunge.dk

 

Valg til bestyrelsen

Som betalende medlem har du stemmeret, hvis du har betalt dit senest opkrævede kontingent/støttebidrag og i øvrigt ikke er i restance til foreningen. 

I år er tre kandidater til bestyrelsen på valg:

  • Torben Mogensen, ønsker genvalg
  • Finn Wulff, ønsker genvalg
  • Lillian Bondo, ønsker ikke genvalg

 

Bestyrelsen har evalueret sig selv og er stærkt sammensat i bredden af relevante og nødvendige kompetencer. Bestyrelsen anbefaler på den baggrund genvalg af Torben Mogensen og Finn Wulff.

Bestyrelsen lægger herudover stor vægt på indsigt i patient- og pårørendeforhold, som har været og fortsat er af allerhøjeste relevans i en tid med Corona-virus. Bestyrelsen er derfor glad for at kunne indstille Dorte Chabert som kandidat til bestyrelsen. Dorte er uddannet psykolog og har i flere år været tovholder på Lungeforeningens netværk ’Sjældne diagnoser’, hvor hun pt. har 665 følgere. Dorte blev i foråret også knyttet til Lungeforeningens rådgivningslinje. Dorte lever selv med lungesygdommen Alfa-1 antitrypsin-mangel og har i sommer gennemgået en lungetransplantation efter næsten 7 år på venteliste. Dorte siger selv følgende om sit kandidatur til bestyrelsen:

”Jeg brænder for at være med til at forbedre forholdene for lungesyge børn, unge og voksne og deres pårørende. Det er vigtigt, at vi forsætter det gode arbejde i Lungeforeningen, så flere får lyst til at melde sig ind i foreningen. Jo flere medlemmer, jo bedre hjælpemuligheder vil der være.

Du kan læse mere om Dortes motivation her og i øvrigt se dette afsnit af "Lægens bord" på DR1, hvor Dorte deltog med sin historie: Lægens bord - "Dorte snød døden" sendt 20. august 2020 på DR1.

Klik her og læs om de nuværende bestyrelsesmedlemmer.

 

Praktisk information

OBS! Opdateres løbende

Som betalende medlem har du stemmeret, hvis du har betalt dit senest opkrævede kontingent/ støttebidrag og i øvrigt ikke er i restance til foreningen.

På grund af den ekstraordinære situation er det i år ikke muligt at stemme ved fuldmagt. Dette imødekommer vi til gengæld ved at give mulighed for at deltage virtuelt.

Vi har lavet en guide, til dig der er tilmeldt rettidigt og deltager digitalt. Den finder du her: Guide til at deltage i Lungeforeningens generalforsamling 2020 

 

Hvordan foregår det?

Du kan vælge, om du vil deltage ved fysisk fremmøde eller virtuelt.

OBS lokation flyttet til Lungeforeningens lokaler. Det fysiske møde finder sted i Lungeforeningens lokaler på Strandboulevarden 49, B-8, 2100 København Ø. Ønsker du at deltage ved fysisk fremmøde, skal du medbringe dit eget device (mobiltelefon, tablet, pc), hvorfra du kan koble dig på det virtuelle møde og deltage via dit device.

Medlemmer, der ønsker at få ordet undervejs, skal benytte chat-funktionen, ligesom afstemninger vil blive gennemført via en virtuel afstemningsfunktion.

Vi gør opmærksom på, at der er begrænsede antal pladser til fysisk deltagelse, så vi kan overholde afstandskrav mv. Pladserne vil blive tildelt efter ’først til mølle’-princippet. Ønsker du at deltage fysisk, og alle pladser er optaget, kan du deltage virtuelt.

 

Dagsorden

Du kan downloade dagsordenen her.

 

Skriv adresse og tryk på "Hent lokation": 
Kategori: