Vandretur rundt om søen Gulbjerg Mose | Lungeforeningen
×
×

Vandretur rundt om søen Gulbjerg Mose

Gulbjerg Mose - Vandretur
Adresse: 
Gulbjergvej, 3550 Slangerup, Danmark
Aktivitetstype: 
Arrangement
Navn: 
Herman Ransborg
Telefon: 
30955999

For vi der har lyst til at opleve naturen nok en gang. I stedet for vores fysisk træning fredag d.  7. juni, tager vi samkørsel over til Gulbjerg Mose sø. Den ligger i Slagslunde Skov ved Gulbjergvej.

Deltagelse er gratis for medlemmer i Lungeforeningen.

Dette arrangement er desværre ikke velegnet til kørestol eller gangstativ. Vi finder heller ikke mange siddepladser og der er ingen toiletter på ruten.

Skulle vejret på dagen vise sig at være uegnet til turen, så vælger vi en ny tid.

Kl. 14.30 - Vi samles ud for Egedal Sundhedscenter på parkeringspladsen. Derfra har vi samkørsel til lokationen:

55°48'41.7"N 12°12'31.7"E
55.811583, 12.208800

Køreruten kan fx være, over Frederikssundsvej til Stenløse og ind over Stenlille og Slagslunde, ca 8,1 km. Med køretid ca 11 minutter. - Eller over Frederikssundsvej frem til A6 og op til Jørlunde og derfra forbi Metalskolen, ca. 11,7 km. Med køretid ca. 12 minutter. 

Hvor vi kører ind på parkeringspladsen (Se billedet øverst). Stedet har god plads til flere biler. Evt kunne vi køre over Stenlille ud og over Jørlunde hjem. Landskabet er flot varieret natur.

Medbring gerne hjemmefra vand eller kaffe til eget forbrug. Behovet for dette er dog nændret lidt, for Ole Larsen vil også medbringe et pænt antal vand i flaske.

Medbring også gerne vandrestave.
 

Rundt om søen Gulbjerg Mose:

Vi følger sammen vandrestien rundt om Gulbjerg Mose. Det er en smuk oplevelsestur.

Idéen er at vi vandrer rundt om søen – i retning mod uret.

Turen ventes at tage ca. 1 timer, også med lidt tid til at gå på opdagelse. Helt uden svingærinder så er rutens længde blot ca 1 km. Så det er ingen lang tur, men det er en rute rundt på skovstier, der ikke er ryddet til køretøjer. Vi vil møde en del væltede træer, som oftest får lov at blive liggende hvor de faldt.

Skulle der, under turen, vise sig, at enkelte, af os, ikke har kræfter til at gå hele ruten rundt, så er der en mulighed, at vi for disse klipper ca halvdelen af ruten fra, så de har i alt ca 500 meter skovsti at gå. Her bliver man så samlet op ved Kollensøvej, der findes ved den nordlige ende af søen.

 

NB: Da vi jo allerede har reserveret tid til at bruge træningsudstyret i Sundhedscentret så kan man også i stedet vælge at blive 'hjemme' og træne. Også for vi der tager med på turen - husk at sætte et kryds i træningsmappen.

 

Får vi mod på det med at motionere i naturen så er der også muligheden at parkere samme sted og tage en udviddet rute på fx. godt 9 km. - Men det bliver så en anden gang :)

 

Andre aktiviteter i Lungeforeningen Egedal Lokalafdeling

Arrangør: 
Kategori: 
Region: 
Hovedstaden