×
×

Vesterbro Lungekor

Adresse: 
Vesterbrogade 107 E, 1650 København V. (adgang til elevator)
Aktivitetstype: 
Arrangement
Navn: 
Rytmisk Center
Telefon: 
33 22 59 84

 

Kom og syng med i vores nye lunge-kor ”Det luftlige Lungekor”!

 

Alle kan synge! Har du altid gået med en lille sangfugl i brystet og trænger den til at blive luftet i godt og ligestillet selskab? Alle er velkomne, uanset erfaring med sang.

 

Vi vil starte med nogle gode opvarmnings øvelser, og arbejde med vejrtrækning og sang, der i længden vil gøre det nemmere at kontrollere åndedrættet! Der er plads til at være som du er og vi holder de pauser, der er nødvendige. Vi skal synge meget blandet, både nyere og ældre sange, dansk og engelsk, arrangeret specielt til koret, så alle kan være med (pop, let rock, viser og jazz). Så riv to timer ud af kalenderen om ugen og kom og vær med!

Koret ledes af den dygtige korleder Hanne Hammer fra Rytmisk Center, som har mange års erfaring som musik pædagog og har deltaget i kurser om lunge sygdomme.

Historie: Vi er stolte af at være de første til at oprette et lungekor i 2010, og har haft mange glade kordeltagere gennem årene, som også har optrådt ved flere lejligheder i radioen og i Aftenshowet. I 2018 startede vi et helt nyt kor op ”Det luftlige lungekor”.