×
×

To af Danmarks største sportsstjerner støtter lungesagen

Håndboldspilleren Mikkel Hansen og fodboldspilleren Nadia Nadim opfordrer i en ny video landets skoler til at tilmelde sig Team Rynkeby Skoleløbet.

- Der er for mange børn, der lider af lungesygdomme i Danmark. Desværre mangler vi penge til at hjælpe Børnelungefonden til at gøre en forskel, så der kan forskes i de her sygdomme.

Sådan indleder Nadia Nadim en ny video, hvor hun sammen med verdens bedste håndboldspiller, Mikkel Hansen, opfordrer landets skoler til at tilmelde sig Team Rynkeby Skoleløbet.

Lungeforeningen og Børnelungefonden er stolte af, at to så prominente navne stiller sig bag projektet.

Kender du eller har du tilknytning til en skole på den ene eller anden måde, så må du meget gerne spørge, om de kunne være interesseret i at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet. Det kan være en skole, som dine børn eller børnebørn går på, som du arbejder på, eller hvor du kender nogle af de ansatte.Deadline for tilmeldelse af skoler er i år d. 18. februar.

Læs mere om Skoleløbet her: team-rynkeby.dk/skoleloebet Her kan du også læse mere om, hvorfor Skoleløbet er sådan en god oplevelse både for børnene, der løber og for de lungesyge børn, som bliver hjulpet. Og måske få svar på nogle praktiske spørgsmål.

Kort fortalt: Skoleløbet tager cirka en times tid at deltage i. Det finder i år sted d. 3. april i år. Det er gratis for skolerne at deltage. Eleverne samler penge ind til Børnelungefonden.