×
×

Forventningsfuld udsigt til Familiedage på REHPA i efterårsferien

Sidst opdateret: 
01-09-2021

Lungeforeningen glæder sig sammen med REHPA (Videncenter for Rehabilitering og Palliation) til at byde familier med børn og unge med en lungesygdom velkommen på Familiedage. 

Det foregår på REHPA i Nyborg, fra mandag d. 18. oktober til onsdag d. 20. oktober 2021 i efterårsferien.


Tiltrængt pusterum
I de to dage vil der være fokus på luft, leg, livsfortællinger og teknologi. Det er håbet, at dagene kan give familier redskaber og inspiration til at skabe et godt familieliv med et lungesygt barn.

Der har været stor interesse for deltagelse, og der er kun få ledige pladser. 

Læs mere og tilmeld jer her: For familier med lungesyge børn og unge: Kom med til Nyborg i efterårsferien | Lungeforeningen


Nyt samarbejde skal sikre mere viden om børn og unge med kritiske lungesygdomme
Der mangler nemlig viden om og støtte til familierne, som ofte er ramte af stor magtesløshed, sorg, social isolation, ituslåede rutiner, karriereafbrydelse og følelsen af at svigte raske søskende. 

Lungeforeningen og Videncenter for Rehabilitering og Palliation, REHPA har i mange år sammen arbejdet for at sikre bedre livskvalitet for voksne som er ramt af kritisk lungesygdom. Nu er tiden kommet til lungesyge børn og unge og deres familier. 

Familiedagene er startskuddet på samarbejdet, og håbet er, at dagene kan give familier redskaber og inspiration til at skabe et godt familieliv med et lungesygt barn.

Læs mere om samarbejdet mellem Lungeforeningen og REPHA