×
×

Gennem fællesskab får vi løftet børne- og ungeområdet - Strategi Hackaton for Børnelungerne

Printer-friendly version
Sidst opdateret: 
14-12-2021

I september blev Strategi Hackaton for Børnelungerne afholdt i Lungehuset i København. Her donerede 26 dygtige erhvervsfolk fra hele landet deres tid for at idegenere til fordel for børnelungerne. Det var en fantastisk weekend med masser af god energi og engagement.

De 26 ”hackere” var samlet på Lungeforeningens hovedkontor til en 25 timers Strategi Hackaton-session. Konsulent og procesfacilitator, Annette Qvistgaard, førte deltagerne sikkert igennem weekenden, som var fyldt med idegenererings- og procesøvelser. På baggrund heraf blev der udarbejdet et idékatalog, som skal være med til at sikre udviklingen af Børnelungefonden fremadrettet.

Hele arrangementet var stablet på benene gennem frivilligt arbejde og donationer. De to passionerede venner af lungesagen, Per Arberg Jensen og Kristine Mørch, donerede deres tid og kompetencer til at skabe og udforme Strategi Hackaton for Børnelungerne i samarbejde med Direktør for Børnelungefonden, Anne Brandt.

For at skabe de bedst mulige rammer for Strategi Hackaton for Børnelungerne, havde deltagerne hver især påtaget sig forskellige opgaver. Her havde en række deltagere meldt sig til at finde virksomheder, der ville støtte op om arrangementet med alt fra mad og drikke til økonomisk støtte til arrangementet. Det medførte at en række virksomheder valgte at støtte op omkring Strategi Hackaton for Børnelungerne.

Her skal der lyde en stor tak til: Spar, Hjørring - Spar, Lønstrup - Forlaget Vandkunsten - PL Vinimport, Lystrup - Cafe Slugten, Lønstrup – Frihedsbrevet, samt en ekstra stor tak til Skovs Mad, som donerede 5.000 kr. til arrangementet.

Til sidst skal der også lyde endnu en stor tak til alle de dedikerede mennesker, der ser behovet for sunde lunger på alle børn og unge og som bidrag med en enorm erfaring og engagement under Strategi Hackaton for Børnelungerne.

Uden jer var intet af dette muligt.

Sammen kan vi give luft til lungerne!

 

Målet er flere penge, flere samarbejdspartnere og mere opmærksomhed på børns lunger!

Børnelungefonden kæmper hver dag for børn og unge med lungesygdomme. Vi støtter forskning, oplysning og ikke mindst alle familierne, der er berørt af lungesygdomme. Det kan vi kun gøre, fordi tusindvis af frivillige og borgere hvert år støtter Børnelungefonden.Men vi vil gerne gøre mere og hjælpe flere. Derfor er vi på udkig efter stærke idéer og stærke samarbejdspartnere. Målet er flere penge, flere samarbejdspartnere og mere opmærksomhed på børns lunger!

Strategi Hackaton for Børnelungerne var et vigtigt skridt på den rejse.