×
×

Hjælp lungesyge børn og deres familier

Raske lunger er ikke en selvfølge for alle. Tusindvis af børn i Danmark har en svær lungesygdom, og det rammer hele familien. Hverdagen er fyldt med store afsavn, hyppige hospitalsbesøg, indlæggelser og fravær fra institution og skole. 

Børnelungefonden blev i 2014 sat i verden – som den eneste af sin art i Danmark - for at støtte livsnødvendig forskning, hjælpe og støtte familier med lungesyge børn. 

Vi har brug for din hjælp lige nu
- Fordi ikke alle børn trækker vejret så godt som dig

Børnelungefonden skal hvert år samle mindst 100 personer, der vil donere minimum 200 kroner til Børnelungefonden inden årsskiftet. Det handler om at få den såkaldte § 8 A-godkendelse, der betyder, at du og andre kan trække donationer til Børnelungefonden fra i skat. 
For at blive fradragsberettiget i 2019, skal Børnelungefonden – ligesom alle andre fonde og velgørende organisationer - dokumentere over for SKAT, at Børnelungefonden mindst har 100 navngivne personer, der har ydet en donation på minimum 200 kroner.

Send 200 kroner via MobilePay til 17030 i dag - så hjælper du de mere end 1000 danske børn og unge, der lever med en alvorlig og kronisk lungesygdom. 

Du kan også donere via BetterNow

Tak for din støtte!

Se videoen og find ud af, hvordan lungesygdom hos børn påvirker hele familien.