×
×

Team Rynkeby Skoleløbet

Printer-friendly version

Vær med til Team Rynkeby Skoleløbet og Team Rynkeby Børneløbet

Fredag d. 8. april løber 75.000 børn over hele landet for at samle ind til lungesyge børn. Og dit bidrag gør en kæmpe forskel for, at børn med alvorlige lungesygdomme kan få et bedre liv.

Giv et bidrag, når børnene i dit lokalområde løber for lungesyge børn

 

Overlæge Josefine Gradman: Donationer fra Team Rynkeby gør en kæmpe forskel

 

Sådan kan du være med

Kender du en skole? Måske dine børn eller børnebørns? Spørg om de er tilmeldt Team Rynkeby Skoleløbet. Du kan læse meget mere om løbet på team-rynkeby.dk, hvor du også kan finde foldere og andet materiale. Se under Download materialer.

Vil du henvise til denne side, så brug linket: lunge.dk/skoleløb.

Og det vigtigste: Tilmeld skolen her! Tilmeldingsfrist 28. februar 2022.

Du binder dig ikke til noget. Team Rynkeby kontakter skolen og står for alt det praktiske og kommer med gratis juice og materialer.

 

Om Team Rynkeby Skoleløbet og Børnelungefonden

Team Rynkeby Skoleløbet er Nordens største motions- og velgørenhedsløb, hvor elever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme. I Danmark går de indsamlede midler til Børnelungefondens arbejde for lungesyge børn og unge. 70% af midlerne går direkte til forskning. Derudover støtter Børnelungefonden også rådgivning, oplysning og aktiviteter til fordel for lungesyge børn og deres familier.

Læs om forskningsbevillingerne

Læs om den årlige FamilieCamp

 

Film og undervisningsmaterialer

Her kan du få svar på de vigtigste spørgsmål angående Team Rynkeby Skoleløbet: Hvad er Børnelungefonden? Hvem er de børn, som de hele handler om? Og hvad findes der af undervisningsmaterialer?