×
×

Team Rynkeby Skoleløbet

Printer-friendly version

 

Vær med til Team Rynkeby Skoleløbet og Team Rynkeby Børneløbet

Team Rynkeby Skoleløbet og Team Rynkeby Børneløbet finder sted d. 8. april 2022 på skoler og institutioner over hele landet. Her løber børn i alle aldre for at hjælpe lungesyge børn og unge. Det handler om at have det sjovt samtidigt med at man gør noget godt for sig selv og andre. Indsamlingen støtter nemlig Børnelungefonden.

Professor Susanne Halken: Så vigtig er Team Skoleløbet!

 

Sådan kan du være med

Kender du en skole? Måske dine børn eller børnebørns? Spørg om de er tilmeldt Team Rynkeby Skoleløbet. Du kan læse meget mere om løbet på team-rynkeby.dk, hvor du også kan finde foldere og andet materiale. Se under Download materialer.

Vil du henvise til denne side, så brug linket: lunge.dk/skoleløb.

Og det vigtigste: Tilmeld skolen her!

Du binder dig ikke til noget. Team Rynkeby kontakter skolen og står for alt det praktiske og kommer med gratis juice og materialer.

 

Om Team Rynkeby Skoleløbet og Børnelungefonden

Team Rynkeby Skoleløbet er Nordens største motions- og velgørenhedsløb, hvor elever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme. I Danmark går de indsamlede midler til Børnelungefondens arbejde for lungesyge børn og unge. 70% af midlerne går direkte til forskning. Derudover støtter Børnelungefonden også rådgivning, oplysning og aktiviteter til fordel for lungesyge børn og deres familier.

Læs om forskningsbevillingerne

Læs om den årlige FamilieCamp

 

Film og undervisningsmaterialer

Her kan du få svar på de vigtigste spørgsmål angående Team Rynkeby Skoleløbet: Hvad er Børnelungefonden? Hvem er de børn, som de hele handler om? Og hvad findes der af undervisningsmaterialer?