Vær med til Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet | Lungeforeningen
×
×

Vær med til Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet

Printer-friendly version

Team Rynkeby Skoleløbet er ikke aflyst. Det er bare blevet noget helt andet.

Børnelungefonden stod indtil for et par uger siden til at miste næsten hele sin økonomi. Først blev Team Rynkeby Skoleløbet udsat, så truede en aflysning, og selv med genåbningen virkede det ikke realistisk, at skolerne skulle kunne gennemføre et fælles løb med de nye forholdsregler.

Det ville betyde, at vi pga. coronakrisen ikke længere ville kunne finansiere forskning, oplysning og støtte til børn og unge med lungesygdomme - netop som coronakrisen gør deres situation meget sværere.

Men Team Rynkeby giver ikke op. I løbet af nogle uger er Team Rynkeby Skoleløbet blevet til Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet. Og nu kan alle være med! Vi håber, at skolerne vil fortsætte med at bakke op om løbet og sende muligheden videre til forældrene. Vi håber, at forældrene vil bruge lejligheden til at løbe sammen med deres børn. Og vi håber, at så mange som muligt vil tilmelde sig - og sprede budskabet - og bidrage til indsamlingen til fordel for lungesyge børn og unge. De har brug for vores hjælp nu mere end nogensinde.

 

Der er tilmelding her: sportstiming.dk/event/7615 


Facebook-begivenhed her: team-rynkeby.dk/løbeevent


Pressemeddelelse her: team-rynkeby.dk/hjemmeskoleløbet


Støt via MobilePay 277921

 

I 2019 samlede Team Rynkeby Skoleløbet 6.370.937 kroner ind til Børnelungefonden. Heraf gik 70% direkte til forskning i børn og unges lungesygdomme. De resterende 30% gik til aktiviteter som f.eks. Lungeforeningens FamilieCamp for lungesyge børn og deres familier og til oplysningsarbejde. 

Læs om forskningsbevillingerne

Læs om Lungeforeningens FamilieCamp

Her fra skal lyde en kæmpe tak til alle de fantastiske mennesker i Team Rynkeby, der bruger deres fritid på at få det her til at ske! 

Sidst opdateret: 
12-05-2020