×
×

Vær med til Team Rynkeby Skoleløbet

Printer-friendly version
 

261 danske skoler, SFO’er og børnehaver er med, når Team Rynkeby Skoleløbet afvikles til fordel for Børnelungefonden den 4. juni 2021

 

Støt indsamlingen: Hjælp skolebørn i dit lokalområde med at samle ind til lungesyge børn

Fællesskabet er tilbage!

Vær med til Team Rynkeby Skoleløbet. En anledning for børn i alle aldre til at have det sjovt sammen og samtidigt gøre noget godt for sig selv og andre. Løbet finder sted på skoler og institutioner over hele Norden og sætter ved hjælp af fællesskab og bevægelse fokus på syge børns livsvilkår og vigtigheden af at passe på sin egen sundhed. I Danmark samler løbet ind til Børnelungefonden. Team Rynkeby står for alt det praktiske og kommer med gratis juice og materialer.

Overskriften for Team Rynkeby Skoleløbet er "Børn løber for børn"

 

Det er ikke længere muligt at tilmelde skoler til Team Rynkeby Skoleløbet 2021. Men du kan allerede nu tilmelde en skole til løbet i 2022. Sådan gør du:

Kender du en skole? Måske dine børn eller børnebørns? Spørg om de er tilmeldt Team Rynkeby Skoleløbet. Du kan læse meget mere om løbet på team-rynkeby.dk, hvor du også kan finde foldere og andet materiale. Se under Download materialer.

Vil du henvise til denne side, så brug linket: lunge.dk/skoleløb.

Og det vigtigste: Tilmeld skolen her!

 
De vigtigste datoer:
Løbet afvikles fredag d. 4. juni 2021 eller i ugen op til. Andre tidspunkter er mulige af hensyn til de gældende restriktioner.
Deadline for tilmelding: 22. april 2021

 

Team Rynkeby Skoleløbet er tilpasset de gældende restriktioner

I 2020 blev Team Rynkeby Skoleløbet for første gang aflyst. Årsagen var selvfølgelig den verdensomspændende coronapandemi. I stedet lavede Team Rynkeby løbet om til Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet og lykkedes mod alle odds alligevel at samle 620.000 kroner ind til Børnelungefonden! I år afholdes Team Rynkeby Skoleløbet igen på skolerne - dog tilpasset de gældende restriktioner og med større mulighed for fleksibilitet i forhold til afviklingen. Derfor er løbet også udskudt til d. 4. juni 2021. Læs mere om løbet i 2021 her.

 

Om Team Rynkeby Skoleløbet og Børnelungefonden

Team Rynkeby Skoleløbet er Nordens største motions- og velgørenhedsløb, hvor elever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme. I Danmark går de indsamlede midler til Børnelungefondens arbejde for lungesyge børn og unge. 70% af midlerne går direkte til forskning. Derudover støtter Børnelungefonden også rådgivning, oplysning og aktiviteter til fordel for lungesyge børn og deres familier.

Læs om forskningsbevillingerne

Læs om den årlige FamilieCamp

Styrk din undervisning med Børnelungefondens gratis undervisningsmateriale

Herfra skal lyde en kæmpe tak til alle de fantastiske mennesker i Team Rynkeby, der bruger deres tid og kræfter på at få alt det her til at ske! 

 

Spørgsmål vedrørende afvikling og tilmelding:
Kontakt Sune Gren, Team Rynkeby, 40 91 95 33 / sgr@team-rynkeby.com

 

Spørgsmål vedrørende Børnelungefonden:
Kontakt Caspar Haarløv, Børnelungefonden, 26 82 92 62 / ch@lunge.dk