×
×

Vi krydser fingre for en sidste slutspurt

Vi krydser fingre for en sidste slutspurt – for de lungesyge børns skyld.

Birgitte Skøtt Lenstrup, kommunikationschef for Børnelungefonden og Lungeforeningen


Fredag den 28. april 2017 er det sidste frist for at indbetale et sponsorat til Team Rynkeby Skoleløbet. Hos Børnelungefonden håber man på en sidste slutspurt.

115.000 danske skoleelever gjorde deres del af arbejdet, da de fredagen før påskeferien løb hundredtusindvis af omgange for Børnelungefonden som en del af Team Rynkeby Skoleløbet.

Nu er det elevernes forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, venner og naboer, der skal gøre arbejdet færdigt ved at indbetale de sponsorater, som de han indgået med eleverne.

Sponsoraterne skal indbetales på www.team-rynkeby.dk/støt senest den 28. april 2017.

 

Læs seneste nyt: Team Rynkeby Skoleløbet udsætter deadline for indbetalinger

 

Hos Børnelungefonden venter man med spænding på, at de sidste sponsorater bliver indbetalt, og at indsamlingen fra Team Rynkeby Skoleløbet 2017 bliver gjort endeligt op.

- Der er rigtig meget på spil. Team Rynkeby Skoleløbet er den største indsamlingsevent, vi nogensinde har deltaget i, og resultatet kommer i høj grad til at definere, hvilke livsvigtige forskningsprojekter vi kan igangsætte det kommende år, siger Birgitte Skøtt Lenstrup, kommunikationschef for Børnelungefonden og Lungeforeningen.

- Vi krydser fingre for en sidste slutspurt i forhold til indsamlingen – for de lungesyge børns skyld, tilføjer hun.

 

Svært at nå sidste års niveau

Ifølge Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, øges antallet af indbetalinger dag for dag, men han erkender også, at det bliver mere end almindelig svært at nå op på niveau med sidste års indsamling i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet.

- Sidste år indsamlede vi sponsoraterne i kontanter, og det gjorde det lettere for eleverne at følge op på deres sponsorer og sikre, at alle indgåede sponsorater også blev betalt. I år indbetales alle sponsoraterne elektronisk, og det gør nok, at der er en del sponsorer, der bliver tabt undervejs, siger Carl Erik Dalbøge og fortsætter:

- Vi er dybt taknemlige for elevernes formidable indsats i forbindelse med løbet, og derfor fortjener de også, at vi bruger den kommende tid på grundigt at undersøge, hvordan vi kan gøre indsamlingselementet i løbet mere smidigt. Vi vil for alt i verden gerne undgå at vende tilbage til kontanter med de logistiske og sikkerhedsmæssige bekymringer, det giver, siger han.

Team Rynkeby offentliggør den totale indsamlede beløb fra Team Rynkeby Skoleløbet 2017 den 10. maj 2017.

Team Rynkeby Skoleløbet afvikles igen den 23. marts 2018 – fredagen før påskeferien.

Læs seneste nyt: Team Rynkeby Skoleløbet udsætter deadline for indbetalinger

 

Læs mere

Børnelungefonden
Team Rynkeby Skoleløbet