×
×

5 gode grunde til at støtte Team Rynkeby Skoleløbet

261 danske skoler, SFO’er og børnehaver er med, når Team Rynkeby Skoleløbet afvikles til fordel for Børnelungefonden den 4. juni 2021. Men selv hvis du ikke går i skole, er er der mange gode grunde til, at du skal interessere dig for Team Rynkeby Skoleløbet!

Her er fem gode grunde til at støtte Team Rynkeby Skoleløbet:

 1. Alle danske bidrag går til Børnelungefonden, som støtter livsvigtig forskning i kritiske lungesygdomme hos børn. Børnelungefonden støtter også aktiviteter for børn med lungesygdomme, som hjælper til at øge livskvalitet og styrke det sociale liv blandt børnene og deres familier. Alle fondens midler kommer fra indsamling og frivillige donationer, så Team Rynkebys støtte er særdeles vigtig at bakke op omkring.
   
 2. Indsamlingen foregår på en nem og smart måde, fordi eleverne, der deltager i Team Rynkeby Skoleløbet, indgår såkaldte mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende efter devicen ’mange bække små gør en stor å’.  Man donerer simpelthen et valgfrit beløb pr omgang eller kilometer, den enkelte elev løber i forbindelse med skoleløbet. Det er således nemt, bekvemt og sjovt at støtte. Pengene betales over MobilePay til Team Rynkeby Fonden, der donerer dem til Børnelungefonden.
   
 3. Du styrker motivation og gejst hos den enkelte deltager ved at sponsorere ham/hende i skoleløbet, enten fordi du kender barnet i forvejen, eller fordi du bare gerne vil støtte den gode sag. Du er også med til at lungerne bliver sat på dagsordenen i skolerne, og dit bidrag er sidst, men ikke mindst med til at gøre en mærkbar forskel for børn med kritiske lungesygdomme.
   
 4. Team Rynkeby Skoleløbet er motion, fællesskab, oplysning og velgørenhed på én og samme tid. Ved at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet rejser skolerne en vigtig problemstilling om kritisk sygdom blandt børn – sygdomme, der kan gøre det svært for børnene at deltage i fællesskabet i skolen og i værste fald være livstruende. Samtidigt giver man eleverne en sjov mulighed for at gøre noget ved denne problemstilling på en aktiv og involverende måde.  Og dét er da værd at støtte!
   
 5. Team Rynkeby Skoleløbet er Nordens største velgørenhedsløb for skoleelever, hvor elever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme. Ved at støtte hjælper du løbet til at blive endnu større.

Foto: Thomas Nørremark

Læs mere om Team Rynkeby Skoleløbet her

Se tilmeldte skoler her