×
×

Historien om samarbejdet mellem Team Rynkeby Fonden og Børnelungefonden

I 2017 indgik Team Rynkeby Fonden et samarbejde med Børnelungefonden omkring Team Rynkeby Skoleløbet, hvor alle indtægterne fra Skoleløbet går til Børnelungefonden.

Dette skulle gøre det muligt for Børnelungefonden at hjælpe flere danske børn og unge med lungesygdomme over hele landet.

Siden 2017 er overskuddet fra Team Rynkeby Skoleløbet gået til Børnelungefonden. I alt har Team Rynkeby Fonden støttet Børnelungefonden med 39 mio. kr.
 

donationer tr_0.png

 

En stor del af støtten fra Team Rynkeby Skoleløbet går direkte til forskningsbevillinger, der fordeles af et uafhængigt forskningsudvalg. 

Derudover har støtten fra Team Rynkeby Fonden gjort det muligt at forbedre den støtte i form af aktiviteter, netværk, rådgivning og information, der er tilgængelig for de lungesyge børn og deres familier. En støtte, der udover at give en hjælp nu og her, også giver et stort håb for fremtiden.

 

I 2022 cyklede Lungeforeningens og Børnelungefondens medarbejder Christian Blok med til Paris på Team Rynkeby København. Læs Christians dagbog fra turen fra København til Paris her på #christianstourtilparis. 

Tags: 
Sidst opdateret: 
Fredag, september 2, 2022