×
×

Hvad er Team Rynkeby Skole- og Børneløbet

 

NÅR BØRN LØBER FOR BØRN
Skole- og Børneløbet er et løb, hvor tusindvis af børn og unge fra hele landet løber for at samle penge ind til at hjælpe lungesyge børn i Danmark gennem Børnelungefondens arbejde.

Det årlige motions- og velgørenhedsløb foregår både i Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvor børn på tværs af skoler og klasser sammen trækker i løbeskoene i den gode sags tjeneste.

 

Skole- og Børneløbet skal give børnene en oplevelse af, at de kan være med til at gøre en reel forskel for børn med alvorlige sygdomme ved at være aktive sammen med andre børn. 

Det er gratis at deltage. Rynkeby Foods A/S og Børnelungefonden dækker alle Team Rynkeby Fondens omkostninger i forbindelse med afviklingen af Skoleløbet / Børneløbet. Så det vil ikke koster jeres skole/institution noget at være med.

Inden løbet sørger Team Rynkeby Fonden for, at I modtager alle de materialer, som er nødvendige for, at I kan gennemføre løbet.

 

Sponsorater
Før løbet indgår børnene mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der opfordres til at give et beskedent beløb per omgang eller kilometer, den enkelte deltager gennemfører. Der kan også laves en aftale om et fast beløb.

Mikrosponsoraterne bliver noteret på en sponsorseddel, som børnene får udleveret af deres lærer/pædagog.

 

Skole- og Børneløbet
Vi anbefaler, at I afsætter maksimalt én time til selve løbet (ekskl. opvarmning omklædning mm.). Ruten, som børnene skal løbe, bør være en rundstrækning på mellem 500 og 1.000 meter.

Ved målstregen laves der registreringsposter, hvor en eller flere elever, lærere eller pædagoger sørger for at registrere hver enkelt barn, hver gang barnet passerer målstregen. Registreringen kan eksempelvis gøres ved at sætte en streg på armen af barnet med tusch.

Når løbet er slut noteres antallet af kilometer eller omgange på hvert barns sponsorseddel, og der regnes sammen, hvor meget hver sponsor skal bidrage med til indsamlingen.

 

Det er ikke en konkurrence
Løbet er ikke en konkurrence om hvem, der kan samle flest penge ind – for alle bidrag tæller! Alene ved børnenes tilstedeværelse i løbet er de med til at skabe uvurderlig opmærksomhed om børnelungesagen.

Du kan læse mere om, hvordan Team Rynke Skole- og Børneløbet løber af stablen her.

Tags: 
Sidst opdateret: 
Tirsdag, marts 14, 2023