Børnelungefonden | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Børnelungefonden

Printer-friendly version

Team Rynkeby Skoleløbet
12. april 2019 løb 94.000 danske skoleever på 305 skoler til Team Rynkeby Skoleløbet for at samle penge ind til Børnelungefonden. Børnelungefonden støtter forskning, aktiviteter og information til lungesyge børn og deres familier.

Du kan også være med til at støtte indsamlingen via MobilePay på 277921. TAK for din støtte. 

 

Raske lunger er ikke en selvfølge for alle
Flere end 100.000 børn i Danmark lider af en lungesygdom. Diagnoserne er forskelligartede, og mange af lungelidelserne er svære at behandle. 

Lungesyge børn og deres familier lever med en stor uforudsigelighed, usikkerhed og isolation i deres hverdag. Børnene bliver nemt ramt af infektioner, og selv en mindre forkølelse kan have voldsomme konsekvenser. Børnelungefonden støtter forskning, aktiviteter og information til lungesyge børn og deres familier.

Børnelungefonden er paragraf 8A godkendt, og du har derfor fradragsret som giver, når du støtter os med en donation. Se listen over godkendte organsationer på skat.dkVil du også hjælpe lungesyge børn og deres familier til et bedre liv? 

Støt Børnelungefonden via MobilePay

  • Send det ønskede beløb via MobilePay til nummeret 17030
     

Støt Børnelungefonden via bankoverførsel

  • Betal det ønskede beløb via bankoverførsel til Børnelungefondens konto i Danske Bank:
    Konto nr. 4183-11501109
  • Husk at skrive "bidrag" i emnefeltet