Børnelungefonden | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Børnelungefonden

Printer-friendly version

Raske lunger er ikke en selvfølge for alle. Flere end 100.000 børn i Danmark lider af en lungesygdom.  Diagnoserne er forskelligartede, og mange af lungelidelserne er svære at behandle. 

Lungesyge børn og deres familier lever med en stor uforudsigelighed, usikkerhed og isolation i deres hverdag. Børnene bliver nemt ramt af infektioner, og selv en mindre forkølelse kan have voldsomme konsekvenser. Børnelungefonden støtter forskning, aktiviteter og information til lungesyge børn og deres familier.

Børnelungefonden er paragraf 8A godkendt, og du har derfor fradragsret som giver, når du støtter os med en donation. Se listen over godkendte organsationer på skat.dk

Vil du også hjælpe lungesyge børn og deres familier til et bedre liv? Du kan altid donere via bankoverførsel.

 

Støt Børnelungefonden via bankoverførsel

  • Betal det ønskede beløb via bankoverførsel til Børnelungefondens konto i Danske Bank:
    Konto nr. 4183-11501109
  • Husk at skrive "bidrag" i emnefeltet

 

Støt Børnelungefonden via MobilePay

  • Send det ønskede beløb via MobilePay til nummeret 17030

 

Team Rynkeby Skoleløbet

Indsamlingen fra Nordens største motions- og velgørenhedsløb indbetales direkte til Team Rynkeby Fonden via et unikt MobilePay-nummer, som hver skole får stillet til rådighed af Team Rynkeby Fonden. I Danmark doneres alle indsamlede midler fra Team Rynkeby Skoleløbet bagefter ubeskåret til Børnelungefonden