×
×

Stor donation givet af Spar Nord Fonden til afstandsprodukter

Sidst opdateret: 
22-04-2021

En donation på 88.230 kr. fra Spar Nord Fonden har gjort det muligt at købe et restlager af afstandsprodukter til Lungeforeningens frivillige og deres medlemmer. Afstandsprodukter signalerer, at personen, der bærer produktet, skal tages øget hensyn til og er med til at få flere mennesker i risikogruppen tilbage i samfundet igen.

Generelt har oplevelserne været, at folk tager hensyn ved at holde afstand. For mennesker i risikogruppen har frygten for at skulle ud og eksempelvis handle, været meget ubehagelig og uoverskuelig, da det har været forbundet med den konstante frygt for, at folk ikke holder afstand. Afstandsprodukter kan afhjælpe dette ved at være en venlig påmindelse til folk om, at man skal tages hensyn til.

Donation fra Spar Nord Fonden
Det er derfor med dyb taknemmelighed, at Lungeforeningen har modtaget en donation fra Spar Nord Fonden på 88.230 kr., som Lungeforeningen har kunne købe et restlager af afstandsprodukter for og give ud af.

Lungeforeningen har efterfølgende kunne videreformidle produkterne til en masse af vores dygtige frivillige og medlemmer. Vores frivillige har selv haft stor glæde af produkterne, og de har også kunne dele materialerne videre til medlemmer i Lungeforeningens lokalafdelinger og netværksgrupper. I netværket Lungebarn for familier med lungesyge børn og unge har der også været stor glæde ved tøjet hos både børn og forældre, som det ses på billedet i artiklen.

På billedet ses Frederik fra Lungeforeningens netværk Lungebarn, som blev utroligt glad for tøjet.