Frivillig

Spørgsmål til det frivillige arbejde?

Hvis du har spørgsmål som frivillig, eller gerne vil vide mere om det frivillige arbejde i Lungeforeningen, kan du kontakte Ida Corina Jahn tlf.: 35 25 71 74, mob. 22 56 01 22 eller mail: icj@lunge.dk.

Frivillig i Lungeforeningen
Denne side er for dig der allerede er frivillig i Lungeforeningen, og for dig der gerne vil vide mere, og selv tænker på at blive frivillig i Lungeforeningen.
Du kan som ny frivillig læse mere om de forskellige muligheder for frivillighed i Lungeforeningen her, og du kan som eksisterende frivillig finde inspiration og værktøjer til dit frivillige arbejde. Læs mere på siderne nedenunder.

Det gode frivillige fællesskab
I Lungeforeningen ønsker vi at værne om og støtte den frivillige drivkraft. Vi mener, at det frivillige arbejde i høj grad er med til at give støtte, skabe tryghed og give mennesker med en kronisk lungesygdom tæt inde på livet en bedre indsigt, i deres egen eller pårørendes sygdom. Desuden mener vi, at det frivillige arbejde er med til at skabe rammer for, at ingen føler sig overladt til sig selv. 

Alle der brænder for lungesagen kan blive frivillige i Lungeforeningen. Det kan være du selv har en lungesygdom, at du er pårørende til en der er lungesyg, fagperson eller bare brænder for at gøre en forskel. Lungeforeningens arbejde understøttes af ca. 200 frivil­lige, der på forskellig vis er organiseret i foreningen og rundt omkring i landet. 

Bliv frivillig i Lungeforeningen

Du kan her læse om de mange forskellige muligheder for spændende og givende frivilligt arbejde vi kan tilbyde, samt hvad du kan forvente dig som frivillig i Lungeforeningen

Frivillig Værktøjskasse

Denne side er til for dig der er frivillig i Lungeforeningen. Hvad enten du er lokalformand, netværkstovholder eller frivillig i en helt anden sammenhæng.  

Lungeforeningens frivillighedspolitik

Vi har i Lungeforeningen etableret en frivillig social indsats, der skal være med til at forbedre sundheden og livskvaliteten for mennesker, der lever med lungesygdom tæt inde på livet. Læs mere om vores frivilligpolitik.