×
×

Lungeforeningens frivillige mødes virtuelt

Printer-friendly version
Sidst opdateret: 
16-06-2020

Lungeforeningen giver alle frivillige mulighed for at deltage i et Zoommøde, der har til formål at orientere omkring den nuværende coronasituation. Det første møde blev afholdt tirsdag 9. juni for Lungeforeningens landsdækkende netværk og lokale frivillige, hvor Lungeforeningens formand Torben Mogensen den første time satte de frivillige ind i coronakrisen, og derefter svarede på spørgsmål om bl.a. smittetryk, retningslinjer for lungekor og træning samt brug af mundbind.

Efter en kort pause kom Lungeforeningens direktør Anne Brandt på og fortalte om Lungeforeningens aktuelle arbejde med blandt andet rådgivning og særudsendelser af nyhedsmail om corona, hvorefter hun også tog imod spørgsmål fra de frivillige.


Mødes igen 17. juni
Som frivillig i Lungeforeningen, har man mulighed for at komme med til mødet igen onsdag 17. juni. Der vil igen være mulighed for at blive sat ind i både coronakrisen og Lungeforeningens arbejde, og især som lungesyg eller pårørende vil der være mulighed for, at man kan drøfte både erfaringer og usikkerheder omkring denne svære tid.

Se Lungeforeningens netværk og lokalafdelinger her.