Kom godt i gang

Kom godt i gang på Lungeforeningens online mødested Snak om lunger. Du skal blot følge vores tre gode råd nedenfor.

   
Log på/opret profil   Find grupper   Læs og skriv med andre
Er du medlem hos Lungeforeningen, har du allerede en profil, så skal du blot logge på. Er du ikke medlem eller bruger, skal du oprette en profil og logge på.   På Snak om lunger findes der 4 hovedgrupper og en række undergrupper. Læs med i grupperne og gå på opdagelse.   I en gruppe kan du læse, hvad andre brugere skriver og selv skrive indlæg og kommentarer. Du kan også skrive private beskeder til andre brugere.
         
Udfyld dine profiloplysninger   Se gruppeoversigt   Skriv privat besked

Værd at vide

Brugerbetingelser

Når du opretter en profil på www.lunge.dk, accepterer du brugerbetingelserne for Lunge.dk.

Hvad er din profil?

Din profil er der, hvor du angiver dine profiloplysninger fx brugernavn, kodeord, e-mail osv. Dit brugernavn er synligt, når du laver indlæg eller besvarer indlæg på Snak om lunger. Derfor bør du tænke på at vælge et brugernavn, som er anonymt. Det er kun dit brugernavn, der er synligt for andre brugere.

Hvad er en gruppe?

En gruppe er et mindre forum, der er samlet om et fælles tema. På Snak om lunger er der fire grupper: Fritid og hverdag, Samfund, Behandling og forskning og Humør. Du kan læse med i grupperne, og hvis du ønsker at deltage i debatten, har du mulighed for at skrive indlæg og kommentere på andres indlæg.

Hvad er Beskeder?

Hvis du gerne vil skrive private beskeder sammen med andre brugere, kan du bruge Beskeder. Det fungerer ligesom mails, og det gør det muligt for dig at skrive sammen med andre om ting, som du ikke ønsker, at andre på Snak om lunger skal kunne se. Under hvert indlæg og kommentarer, kan du trykke knappen "Sende privat besked til bruger", og herefter sender du en besked til den bruger, der har lavet det indlæg, eller den kommentar, du er inde på.

Hvordan laver jeg et indlæg?
Hvis du ønsker at skrive et indlæg i én af de 4 grupper, går du ind i gruppen fx Fritid og hverdag, og herefter vælger du et undertema fx Træning. Når du er kommet ind på træning, trykker du på knappen øverst i venstre side, og herefter kan du skrive en titel på dit indlæg og selve indlægget i boksen neden under. Når dit indlæg er klar til at blive set af andre, trykker du på knappen "Gem".

Hvordan kommenterer jeg på et indlæg?

Hvis du vil skrive en kommentar til at indlæg, går du ind på indlægget, og herefter trykker du på knappen "Hurtigt svar". Der kommer nu en boks op, hvor du kan skrive titlen på din kommentar, og neden under kan du skrive selve kommentaren. Når du er færdig med din kommentar, trykker du på knappen "Gem". 

Hvordan laver jeg fed skrift, kursiv skrift, forstørre jeg tekstfeltet eller smileys?

Når du skriver et indlæg eller en kommentar, kan du øverst i boksen se forskellige ikoner.

  •   = fed skrift
  • = kursiv skrift
  • = forstørrer dit tekstfelt
  • = stavekontrol
  • = smileys

Hvem er redaktør på Snak om lunger?

Redaktør på Snak om lunger er Marie Gade Husted. Marie følger med i aktiviteten på Snak om lunger og medvirker til at skabe gode, trygge rammer for alle. Har du spørgsmål til Snak om lunger, er du velkommen til at kontakte Marie på forum@lunge.dk eller tlf. Har du spørgsmål til Snak om lunger kan du skrive til forum@lunge.dk eller ringe på 35 25 71 19.