×
×

Aalborg Netværksgruppe

Printer-friendly version
Adresse: 
Krypten i Hasseris Kirke, Thorsens Alle 2, 9000 Aalborg, Danmark (fra Kennedy Arkaden går linje 15 som holder ved blinklyset ved kirken og linje 11 har stoppested ved Føtex og for begge er der ca. 300 meter til Thorsens Alle 2)

Lungeforeningens netværksgruppe i Aalborg tilbyder mennesker med lungesygdomme og deres pårørende at mødes sidste fredag om måneden kl. 13 - 15 (evt. foredrag starter 13.30).
Vi mødes i Krypten under Hasseris Kirke.

Vi skifter mellem at have faglige oplæg, sociale arrangementer og at høre om hinandens liv. Ligeledes er møder via Teams, Spis sammen, Rollatorklub, og udflugter nogle af de nye tiltag og arrangementer i netværket. 

Vi sætter selv rammerne og kan hele tiden tilpasse os efter behovet. Vi sørger naturligvis for coronavenlig opstilling til vores arrangementer.

Har du tid og lyst til at være med til at sætte dit præg på fremtidige aktiviteter og samvær - så er du velkommen til at henvende dig hos os.

Hent folder om Aalborg Netværksgruppe her 

Kontakt og tilmelding til arrangementer:

Axel Petersen: 23 95 12 52 eller mail axelj.petersen@gmail.com

Jette Larsen - Vejgaard : 20 48 61 86

Jette Nielsen - Hasseris : 51 20 34 30

 

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Fredag d. 27/5: Besøg af Kristoffer Hjort Storm, rådmand for Senior og Omsorgsforvaltning Aalborg Kommune 
Kom og vær med når vi får besøg af Kristoffer Hjort Storm, den nye rådmand i Senior og Omsorgsforvaltningen, Aalborg Kommune. Hør om forvaltningens mange indsatsområder og Kristoffers første måneder i rollen som forvaltningens rådmand
Find program og information om tilmelding her

 

Øvrige tilbud:

Lungekor i Aalborg (KAN GODT BRUGE FLERE I KOR :-) ) coronavenlig.
Lungeforeningen samarbejder med Dansk Oplysningsforbund om lungekor, herunder også i Aalborg på "Den Rytmiske" Nordkraft. Læs mere her: https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/kurser/?category=252

Aalborg SundhedscenterAalborg Sundhedscenter - tilbud til dig der ønsker at leve sundere

Dans med KOL: LÆS MERE OM DANS MED KOL HER

Aktiv patientstøtte: Aktiv patientstøtte - et tilbud til dig?

 

Region Nordjylland har lavet videoen 'Et godt liv med KOL', hvor KOL-patienter fortæller om de kommunale sundhedstilbud, de deltager i. Se videoen her

 

 

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Nordjylland