×
×

Frederiksberg Lokalafdeling

Adresse: 
Keddelhallerne, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Lokalafdeling blev stiftet den 18. marts 2015. Det er stifternes intension at skabe at forum på Frederiksberg for lungesyge og deres pårørende. Foreningen holder medlemsmøder 3-4 gange årlig med et fagligt relevant indhold. Vi udsender en mail om bestyrelsens/foreningens arbejder ca. 2-3- gange årlig. Den personlige kontakt til vores medlemmer er i højsæde.

Et meget stort ønske i forbindelse med stiftelsen var at få etableret træningsfaciliteter til KOL-patienter og andre lungesyge. Træning har afgørende betydning for KOL-patienter, og Lokalforeningens træningstiltag blev hurtigt en succes. 

Med stor velvilje fra lederen af Ergo- og Fysioterapien på Frederiksberg Hospital, har Frederiksberg Lokalafdeling helt ekstraordinært fået lov til at låne træningssalen på tidspunkter, hvor den ikke bliver brugt af terapien. 

Vi begyndte med to hold, der trænede to gange om ugen. I marts 2017 startede hold nr. 5 træning to gange om uge. Der er ca. 8 deltagere på hvert hold. Hvert hold har en holdkaptajn, der holder styr på tropperne, introducerer nye medlemmer, etablerer kontaktlister etc.

Vedrørende træning kontakt venligst lokalformanden Jørgen Hesse, tlf. 29 88 33 07 mail: jorgenhesse@gmail.com.

Lokalafdelingens bestyrelse består af syv medlemmer. Udover det almindelige bestyrelsesarbejde afholder vi en KOL-cafe for både lungepatienter og deres pårørende. Den holder åbent den sidst onsdag i måneden. Der vil lejlighedsvis være oplæg af faglig karakter med efterfølgende debat.

Lokalafdelingens kontaktperson er:

Jørgen Hesse, tlf. 29 88 33 07 mail: jorgenhesse@gmail.com

Lokalafdelingen holder arrangementer i: 
Keddelhallerne 
Nyelandsvej 75A,
2000 Frederiksberg
 

 
Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Hovedstaden