Greve Lungekor | Lungeforeningen
×
×

Greve Lungekor

Printer-friendly version
Adresse: 
Greve Borgerhus, Greveager 9, 2627

Kom og syng med i Greve Lungekor! 

KOL koret i Greve er et samarbejde mellem Lungeforeningen, Den Musiske Skole i Greve (DMS) og  Center for Sundhed & Pleje (CSP) .  KOL koret har årligt ca. 30 aktiviteter – herunder prøver, koncerter og forskellige relevante ekskursioner.

Koret ledes af dirigent Ulrik Skat Sørensen, som er uddannet indenfor korledelse og som udover virket med KOL koret også varetager administrative opgaver på Den Musiske Skole. I samarbejde med en arbejdsgruppe bestående af sangere fra koret og Ulrik Skat, tilrettelægges korets aktiviteter og mindre praktiske opgaver uddeligeres. 

Koret har en stærkt social sammenhængskraft, som kommer til udtryk dels ved de ugentlige fredagsprøver, hvor humøret altid er højt, dels ved de mange sociale arrangementer der også er på programmet - fx Julefrokost, Nytårskur, sommerafslutning, osv.

 

Hvornår synger vi?

Koret øver hver anden fredag i ulige uger i Greve Borgerhus, Greveager 9, kl. 13.00 - 15.00.

 

Pris

150 kr/halvår

 

For hvem?
Alle medlemmer af Lungeforeningen, der bor i Greve Kommune.

 

Deltagelse og spørgsmål

Hvis man har lyst til at deltage eller blot vide mere om koret, er man velkommen til at kontakte Ulrik Skat på uss@greve.dk/ tlf: 43 97 97 97   eller frivilligadministrator for koret, Carsten Brøsch, på cb@greve-erhverv.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hilsen Greve Lungekor

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Sjælland