×
×

Helsingør Motionsgruppe

Printer-friendly version

 Har du KOL eller en anden kronisk lungesygdom, er motion en afgørende faktor for, at dagligdagen på mange måder kan blive nemmere at komme igennem.

Det er en del af behandlingen af din lungesygdom. Træning og motion gør din kondition bedre. Dine muskler bliver stærkere, og din udholdenhed bliver bedre. Du kan ikke forbedre din lungefunktion ved træning, men du kan blive bedre til at udnytte den lungefunktion, du har.

Når du træner, vil du forbedre din vejrtrækning, for dine lunger bliver mindre belastede ved fysisk arbejde. Du oplever, at din vejrtrækning bliver bedre, og at du bliver mindre forpustet. Derfor bør alle mennesker – også lungesyge – leve så fysisk aktivt så muligt.

Træning og motion er også med til at øge din livskvalitet. Samtidig forebygger og mindsker det gener fra en række sygdomme og lidelser.

Motionsgruppen bliver ledet af en instruktør, som gennemgår lette øvelser med eksempelvis elastikbånd og lette håndvægte stående, siddende eller liggende, og så kan hver enkelt deltager selv bestemme sværhedsgraden.

Mødested:
Minicentret, Fiolgade 17 D, 3000 Helsingør
Mødetid:
Onsdage kl. 10.00 til 12.00.
Det vil glæde os at se dig.

Der er ingen tilmelding, man møder bare op.

Kontaktoplysninger:
Rita Asmussen
40 36 10 95

 

 

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Hovedstaden