Hillerød Lunge Klub | Lungeforeningen
×
×

Hillerød Lunge Klub

Hillerød Lunge Klub, Lungeforeningen
Printer-friendly version
Adresse: 
Rendelæggerbakken

Hvem er vi?

Hillerød Lunge Klub er et motionsnetværk for lungesyge i Nordsjælland, Region Hovedstaden, som er blevet til i samarbejde med Lungeforeningen, Hillerød Hospitals lungeafdeling, Arbejdernes Landsbank Hillerød Afdeling, Sport Direct Nordsjælland, samt mange frivillige.


Hvad laver vi?

Netværket er en hjælp til selvhjælp, hvor vi på hyggelig måde og med kampgejst og opbakning hjælper hinanden til en forbedret livskvalitet gennem motion.
Hillerød Lunge Klub, udendørs motion for lungesyge, der kan gå over 50 meter. Det sjovt at deltage, og vi har nogle dejlige timer sammen. Og der er altid plads til flere!
Kontakt Hillerød Lungeklub


Hvor og hvonår?

STED: P-pladsen på Rendelæggerbakken - ved Barokhaven/Frederiksborg slot, 3400 Hillerød
TID: Mandage, kl. 13.30

Vi mødes og går en tur på en times tid med pauser efter behov. Bemærk: for at deltage skal du kunne gå over 50 meter. En sygeplejerske fra lunge-afdelingen på Hillerød Sygehus kommer og går med en gang om måneden. Husk vand og behovs-medicin. Vi hygger og snakker efter træningen på P-pladsen.

 

Pårørendetilbud i Hillerød kommune:
Pårørende kan få vejledning og støtte af kommunens pårørendekonsulent – herunder individueller samtaler, pårørendegrupper og gåture. Se mere om tilbud på hillerød.dk/paarorende


Kontakt

Mail: ma.he@privat.dk, eller tlf. 26 41 91 23

 

Se filmen "Stavgangstyle" om Hillerød Lunge Klubs medvirken i Hospitalsløbet 2013

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Hovedstaden