×
×

Hillerød Træningsnetværk - Åndehullet

Hillerød Lunge Klub, Lungeforeningen
Adresse: 
Rendelæggerbakken

Hvem er vi?

Hillerød Lungeklub - Åndehullet er et motionsnetværk for lungesyge i Nordsjælland, Region Hovedstaden, som er blevet til i samarbejde med Lungeforeningen, Hillerød Hospitals lungeafdeling, Arbejdernes Landsbank Hillerød Afdeling, Sport Direct Nordsjælland, samt mange frivillige.


Hvad laver vi?

Netværket er en hjælp til selvhjælp, hvor vi på hyggelig måde og med kampgejst og opbakning hjælper hinanden til en forbedret livskvalitet gennem motion.
Hillerød Lungeklub - Åndehullet er udendørs motion for lungesyge, der kan gå over 50 meter. Det er sjovt at deltage, og vi har nogle dejlige timer sammen, og der er altid plads til flere!
Kontakt Hillerød lungeklub


Hvor og hvonår?

STED: P-pladsen på Rendelæggerbakken - ved Barokhaven/Frederiksborg slot, 3400 Hillerød
TID: Mandage, kl. 13.30

Vi mødes og går en tur på en times tid med pauser efter behov. Bemærk: for at deltage skal du kunne gå over 50 meter. En sygeplejerske fra lungeafdelingen på Hillerød Sygehus kommer og går med en gang om måneden. Husk vand og behovsmedicin. Vi hygger og snakker efter træningen på P-pladsen.

Pårørendetilbud i Hillerød kommune:
Pårørende kan få vejledning og støtte af kommunens pårørendekonsulent – herunder individueller samtaler, pårørendegrupper og gåture. Se mere om tilbud på hillerød.dk/paarorende


Kontakt

Mail: ma.he@privat.dk, eller tlf. 26 41 91 23

 

Se filmen "Stavgangstyle" om Hillerød Lungeklubs medvirken i Hospitalsløbet 2013

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Hovedstaden