×
×

Hvidovre Lungekor - Onsdagshold - PUST

Adresse: 
Hvidovre Musikskole, Kettegård Allé 2.

Lungekoret Pust er et gratis tilbud for borgere i Hvidovre Kommune med en lungesygdom. Det handler ikke om skønsang, men om det skønne ved at synge sammen.

Tid: Hver onsdag fra kl. 13.00-15.00

Sted: Hvidovre Musikskole midt i Hvidovre (Kettegård Allé 2). Dejlig koncertsal med gode adgangsforhold og elevator.

Alle Hvidovreborgere med en lungelsygdom kan være med i koret, som er gratis. Den første onsdag i hver måned er der optag for nye medlemmer.

Tilmelding: Send en mail til lungekoretpust@gmail.com  eller ring til Hvidovre Musikskole på telefon 72 17 02 22.

Korleder Johanne Elise Schack von Brockdorff

Hver korprøve starter med opvarmning af stemme og krop. Her laver vi øvelser, der er gode for vejrtrækningen og muskulaturen omkring stemmen. Vi synger sange fra gamle dage og fra nyere tid. Du vil opleve at blive forpustet og udfordret, men alle i koret har vanskeligheder med vejrtrækningen og har nedsat lungefunktion i forskellig grad. Det er ikke noget vi gør et stort nummer ud af og alle bidrager med det, de hver især kan.

En vigtig del af onsdagens kortid er kaffepausen. Musikskolen giver kaffe og småkager. Her får vi en god snak og et lille hvil.

Når mennesker med en lungesygdom beskriver, hvad korsang betyder for dem, siger de bl.a.: "Min vejrtrækning bliver altid lidt bedre efter jeg har været til sang i lungekoret. Jeg bliver glad af at synge og det øger min livskvalitet", "Det giver mig en masse glæde at synge samt gode sociale relationer", "Det er en stor glæde at komme til kor hver onsdag. Det er rigtig god træning for lungerne og jeg bliver glad i låget af at synge og snakke med andre der er i samme båd".

 

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Hovedstaden