×
×

Kalundborg Lokalafdeling

Adresse: 
Aktivitetscenter Munkesøen, Esbern Snaresvej 55, 4400 Kalundborg

 Hvem er vi?

Vi er en gruppe mennesker med lungesygdomme, som har startet en lokalafdeling her i Kalundborg. Vi mødes, hygger, udveksler erfaringer, dyrker motion mm.

Måske det også er noget for dig!! Når du holder dig fysisk aktiv og træner din krop, forbedrer du din kondition og dine musklers styrke og udholdenhed. På den måde kan du forbedre din vejrtrækning, fordi dine lunger vil blive mindre belastede ved fysisk anstrengelse.

Hvor og hvornår?

Aktivitetscenter Munkesøen, Esbern Snaresvej 55

Gymnastik:  onsdag gør vi gymnastik fra kl 10.15 -11.00 alle kan være med. Du motionerer ud fra din fysiske formåen.

Vi træner udfra et program, som er udarbejdet i forbindelse med Kalundborg Kommunes KOL-kursus. Det er ikke et krav, at have deltaget i kurset, for at være en del af netværksgruppen. Vi byder alle velkomne, som bor i Kalundborg Kommune.

Kor: onsdag  efter gymnastik synger vi, vores kor leder Brian Møller spiler op til sang fra kl. 11.30-12.30 efter sang drikke vi kaffe med tilhørende bolle pris for dette er 10 kr.

Træning: Mandag fra kl 12.00-13.00 og fredag fra kl 11.00-12.00 kan man komme og bruge træningssalen og bruge maskinerne ,som man har lyst der er ikke nogen gymnastik leder disse dage.                                

Kontakt
Kunne du tænke dig, at være en del af vores tilbud og få mulighed for at mødes og udveksle erfaringer om livet med en lungesygdom, så kontakt os:

Lokalformand Grethe Husted
Tlf. 21 28 99 52

Mail: husted@ka-net.dk

Jette Niemann

telefon. 24621054

Mail: kaj.niemann@mail.tele.dk

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Sjælland