Randers Netværksgruppe | Lungeforeningen
×
×

Randers Netværksgruppe

Printer-friendly version
Adresse: 
Kollektivhuset, Viborgvej 98D, 8920 Randers NV

Hvem er vi?

Randers Netværksgruppe er et netværk, hvor du er sammen med andre ligestillede, samtidig med at du har det sjovt og udveksler erfaringer med andre. 

At have KOL er slemt nok i sig selv med de fysiske gener, sygdommen medfører. Men ofte føler KOL-ramte sig også isolerede og ensomme, fordi de får sværere ved at komme ud af døren og ikke kan overkomme det samme som før. Derfor kan det være en fordel at deltage i et netværk med andre med samme sygdom.

 

Hvad laver vi?

Motion er vigtig, når du har KOL, og derfor sætter vi fokus på motionen, når vi mødes. Vi har træningsmaskiner, måtter, elastikker, bolde og meget andet. Du motionerer ud fra din fysiske formåen.

Vi har fokus på det sociale netværk. Vi mødes og hygger os med en kop kaffe. Vi deler bekymringer og begejstring og vi kan inspirere hinanden med nye erfaringer. Samtidig kan vi støtte, udvikle og udfordre hinanden.

 

Praktiske oplysninger
Bus nr. 10 og 11 har busstop næsten lige ved Kollektivhuset.

 

Sted

Kollektivhuset
Viborgvej 98D
8920 Randers NV

 

Tidspunkt

Fredag kl. 15-17

 

Kontaktpersoner

Ring hvis du vil høre mere eller være med kan du kontakte Kirsten Inger Stougaard på tlf. 22 34 01 39 eller John Jensen, på tlf. 21 62 94 59.

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Midtjylland