×
×

Ringkøbing-Skjern Lungekor

Syng og styrk din vejrtrækning og livskvalitet

Har du KOL, en anden lungesygdom, vejtrækningsproblemer eller lignende, så kom og syng med andre i godt selskab.

Kom og syng i Ringkøbing eller Skjern - eller begge steder. Du behøver ikke have sang- eller korerfaring. I Lungekoret er der plads til alle. Der er efterfølgende mulighed for en lille snak over en kop kaffe/the.
 

Lungekoret Ringkøbing øver tirsdag kl.11.45-12.45. Start 5. september 2023

Lungekoret Skjern øver torsdag eftermiddag kl. 15.15-16.15. Start 14. september 2023

 

Hvorfor synge med?

Det at opnå en god vejrtrækning er af afgørende betydning for alle menneskers velbefindende. Dog, hvis man har nedsat lungefunktion, er en beherskelse af enkle åndedrætsøvelser afgørende i hverdagen. Det giver redskaber til at tackle en situation, hvor vejrtrækningen er under pres. Angst og panik kan neddæmpes og overvindes ved at benytte kendte vejrtrækningsteknikker. Det kan dog være svært at træne alene.
Når man synger er vejrtrækning, kropsholdning, afspænding og spænding i fokus. En god teknik giver redskaber og overskud til at klare hverdagens udfordringer, når man har nedsat lungefunktion.

Ringkøbing:

Sted: Kulturskolen, lokale 1, Rindumvej 1, 6990 Ringkøbing         

Skjern: 

Sted: Kulturskolen, Ranunkelvej 11, 6900 Skjern

Korleder

Korene undervises af Karoline Skriver i Ringkøbing og Ingeborg Hult Torstensson i Skjern, som begge har stor erfaring inden for stemmetræning, sang og korledelse. Spørgsmål ang lungekor kan stilles til vores kontor på tlf. 99 74 13 89.

Betaling

Pris: 399 kr. for 8 gange + 50 kr. i copydan- og administrationsgebyr. Gebyret opkræves kun een gang pr skoleår. Læs mere på https://kulturskolen.rksk.dk/ 

Tilmelding

Tilmelding hos Kulturskolen Ringkøbing-Skjern på https://kulturskolen.rksk.dk/fag/musik/kor/voksenkor, eller på tlf. 99 74 13 89 eller 99 74 25 55

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Midtjylland