×
×

Ringkøbing-Skjern Lungekor

 

Syng og styrk din vejrtrækning og livskvalitet

Har du KOL, en anden lungesygdom, vejtrækningsproblemer eller lignende, så kom og syng med andre i godt selskab.

Kom og syng i Ringkøbing eller Skjern - eller begge steder. Lungekorene er et tilbud i samarbejde mellem Lungeforeningen, Region Midtjyllands kulturpulje og Musikskolen i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Du behøver ikke have sang- eller korerfaring. I Lungekoret er der plads til alle.

Hvorfor synge med?: 

Det at opnå en god vejrtrækning er af afgørende betydning for alle menneskers velbefindende. Dog, hvis man har nedsat lungefunktion, er en beherskelse af enkle åndedrætsøvelser afgørende i hverdagen. Det giver redskaber til at tackle en situation, hvor vejrtrækningen er under pres. Angst og panik kan neddæmpes og overvindes ved at benytte kendte vejrtrækningsteknikker. Det kan dog være svært at træne alene.
Når man synger er vejrtrækning, kropsholdning, afspænding og spænding i fokus. En god teknik giver redskaber og overskud til at klare hverdagens udfordringer, når man har nedsat lungefunktion.

Ringkøbing:

Sted: Musikskolen, lokale 1, Rindumvej 1 i Ringkøbing         

Skjern: 

Sted: Nygade 48

Korleder

Korene undervises af Pernille Tommerup, som har stor erfaring inden for stemmetræning, sang og korledelse. Pernille kan kontaktes på tlf. 30 23 09 39.

Betaling

Pris: 300 kr. for 8 gange + 50 kr. i copydan- og administrationsgebyr. Gebyret opkræves kun een gang pr skoleår. Læs mere på www.musikrisk.dk

 

Tilmelding

Tilmelding hos Musikskolen, https://kulturskolen.rksk.dk/musik/kor/voksenkor, tlf. 99 74 13 89 eller 99 74 25 55

 

 

 

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Midtjylland