×
×

Rødekro Træningsnetværk - tirsdagshold

Adresse: 
Sundhedscentret, Østergade 61-63, 6230, Rødekro

 

Hvem er vi?

Lokalafdeling Sønderjylland har i samarbejde med sundhedscentret (Østergade 61-63, 6230, Rødekro) i Rødekro oprettet to netværksgrupper for lungesyge og deres pårørende.

 

Bliver du også hurtigt forpustet, får åndenød og hiver efter vejret? Så skulle du måske mødes med os, så vi kan ”puste” i fællesskab!

Mange mennesker med en lungesygdom begrænser deres fysiske aktiviteter, fordi de hurtigt bliver forpustede. Vi har dog – som mange andre – fundet ud af, at det faktisk er godt at bruge sin krop – selv om man bliver forpustet. Vi ved også, hvor svært det kan være at motivere sig selv til at starte eller fortsætte den træning, man har fået – enten gennem kommunen eller hospitalet – og derfor besluttede vi, at vi ville etablere et mødested for ligesindede, hvor vi kunne mødes ugentligt til fælles træning og socialt samvær!

 

Hvad arrangerer vi?

Vi tilbyder træning på tirsdagsholdet, hvor vi træner sammen og har socialt samvær med ligesindede.

Vi træner til forskellige træningsprogrammer, og vi har adgang til redskaber, som vi inddrager i træningen efter behov og ønske. Efter træningen drikker vi en kop kaffe og har hyggeligt samvær.
Der er plads til mange flere. Så ring eller kom, hvis du vil være med.

TIRSDAGSHOLDET

Sted: Rødekro Sundhedscenter, Østergade 61-63, 6230 Rødekro
Tid:
Vi mødes fast hver tirsdag kl. 11.30 -12.30.
Pris: Det er gratis at deltage.
Transport: Der går flere busruter med holdeplads lige ved Sundhedscenteret, og der er en ret stor parkeringsplads med handicappladser lige ved hoveddøren.

Ønsker du at være med, kan du kontakte vores tovholder:

Pia Rasmussen 26 37 10 82

 

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Syddanmark