Rødovre Lungekor | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Rødovre Lungekor

Printer-friendly version
Adresse: 
Højnæsvej 63, 2610 Rødovre

Rødovre Lungekor blev startet i 2012, og har lige fra starten været en stor succes.

Koret er kommet til i samarbejde med Byens Aftensskole Rødovre.

 

Tid og sted

Vi mødes og synger sammen hver fredag kl. 10.15 – 11.45 samt fra kl. 12.15 - 13.45 i Byens Aftensskoles lokaler på Højnæsvej 75, 2610 Rødovre.

Deltagerne er både med og uden en lungesygdom, så pårørende er også velkomne. Hver fugl synger med sit næb - derfor kan alle deltage.

Det er rigtig godt for din lungefunktion, da du får bedre vejtrækning og sangen løsner slimen.

Der er professionel korleder, som lærer os nogle gode øvelser for at åbne brystkassen og repertoiret er både klassisk og moderne inkl. glade danske sange. Koret tager også ud og synger på plejehjem og andre steder i kommunen 2 – 4 gange om året.

Før eller efter sang er der mulighed for at hygge sig i cafeen med nybagt brød, ost, marmelade, frisk frugt og selvfølgelig kaffe/the.

Se mere på www.dofvestegnen.dk eller ring til RKA på 36 75 75 22 for at få flere oplysninger og hør om priser (der er stor rabat, hvis du samtidig deltager i Byens Aftensskoles motionshold for KOL-patienter).

Kontaktperson i Rødovre Lokalafdeling: Pia Lindqvist, tlf. 31 39 60 76, Email: Pi9Li@hotmail.com

Categories: 
Region: 
Hovedstaden