×
×

Sarkoidosenetværket

Sarkoidosenetværket, Lungeforeningen
Printer-friendly version

Hvem er vi?

Vi er to personer der har sygdommen Sarkoidose, som er parate, med hjælp fra Lungeforeningen, til at hjælpe og tale med andre der har sarkoidose eller pårørende.

Vores formål er at hjælpe den enkelte sarkoidosepatient og dennes pårørende med at klare hverdagens problemer ved at dele erfaringer med andre i samme situation. Det er altid nemmere at takle et problem, når man ved, man ikke er alene, og at andre har det på samme måde.

Vi er på nuværende tidspunkt ikke et decideret netværk, da vi mangler nogle aktive kræfter der gerne vil være med til at arrangere møder og andet. Men hvis du har brug for en snak om livet med Sarkoidose er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Hvis du gerne vil tilknyttes en liste, hvor der gives besked når der kommer flere aktiviteter i netværket, så meld dig ind i Lungeforeningen og meld dig efterfølgende ind i Sarkoidosenetværket ved at sende en mail til medlem@lunge.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kontaktpersoner

Formand
Merete Mortensen
Hyllingeriis 211, 4050 Skibby
Tlf: 24 63 72 28 efter kl. 16.00

h211@outlook.dk

Merete fik sarkoidose i 1998

 

Tove Fynbo
St. Lundgårdvej 47
7400 Herning
Tlf. 97 21 62 63
tove-fynbo@hotmail.com

Tove fik konstateret sarkoidose i lungerne i marts 1998.

 

 

Der findes flere grupper om sarkoidose på Facebook. Nogle af grupper er åbne og andre er lukkede og kræver, at man anmoder om at blive medlem. Søg i søgefeltet på Facebook for at finde eksisterende grupper.

Læs Merete Mortensens personlige historie om sarkoidose 

Læs Charlotte Saabyes personlige historie om sarkoidose

Norsk Sarkoidoseforening

Læs mere om sarkoidose her

Få pjece om Sarkoidose her (PDF)

Categories: 
Region: 
Landsdækkende