×
×

Slagelse Lungekor - Torsdagshold

Adresse: 
Slagelse Musikskole, Sankt Pedersgade 18, 4200 Slagelse

 

Slagelse Lungekor
Har du KOL eller en anden lungesygdom, og kunne du tænke dig at synge i kor og samtidig forbedre din lungefunktion? Så er det nye sangkor måske noget for dig. Lungeforeningen og Slagelse Musikskole har indgået et samarbejde, der giver mulighed for dette! 

Sang er en god måde at få trænet vejrtrækningen på – og så er sang, udover at være godt for lungerne, også godt for humøret og helbredet. Man behøver ikke at have særlige sangevner eller erfaring med korsang for at deltage i koret.

Under ledelse af sanger og musikpædagog Ulla Ricklander fra Slagelse Musikskole tilbydes en ugentlig træningstime med sang og musik, og hvor vejrtrækningsapparatet dyrkes intensivt.

Ulla Ricklander siger om sangkoret: 

I sangundervisningen og i mit virke som sanger arbejder jeg rigtig meget med vejrtrækningsøvelser, spændinger i kæbe og skuldre og med kroppens holdning og balance.

Jeg har tænkt mig, at vi i koret arbejder med krop og vejrtrækning generelt og lidt efter deltagernes behov og ønsker. Vi skal selvfølgelig også synge. Danske sange og måske en enkelt svensk (da jeg er svensker), musicals, pop og hvad vi ellers har lyst til. 

Tidspunkt: Hver torsdag kl. 11.00-12.00.
Adresse: Slagelse Musikskole, Sankt Pedersgade 18, 4200 Slagelse
Pris: 104kr/måned
Tilmelding: Hos Slagelse Musikskole via deres hjemmeside www.slagelsemusikskole.dk 

Hvis du vil vide mere, eller du gerne vil være med i de forskellige aktiviteter, kan du altid kontakte Kurt A. Nissen på Kurt.nissen@outlook.dk

  

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Sjælland