×
×

Ungenetværk

Ungenetværk, Lungeforeningen

Hvem er vi?

Lungeforeningen har startet et Ungenetværk for at give unge mennesker, der lever med lungesygdomme, mulighed for at mødes til forskellige aktiviteter.

- Vi har taget initiativ til at starte et Ungenetværk. Det har vi gjort, fordi vi kunne høre, at der var et behov blandt lungesyge unge for at mødes med andre, som lever med en lungesygdom. Lige nu er vi ved at finde ud af, hvor stort behovet er for at mødes, og hvilken form netværket skal have. Én af de ting, vi har særligt fokus på er, at det ikke er sygdom, der skal være i fokus, siger projektleder  og antropolog i Lungeforeningen, Lena Lykke Jeppesen.

Der er plads til flere
Hold øje med Lungeforeningens Facebookside: www.facebook.com/lungeforeningen for løbende information omkring Ungenetværkets arrangementer. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en rigtig god idé til næste arrangement eller du har lyst til at høre mere om Ungenetværket. Der er plads til mange flere!

Facebook-gruppe
Meld dig ind i netværkets facebookgruppe. Gruppen hedder Lungeforeningens Ungenetværk - den er lukket og administeres af Lungeforeningen.

Du er velkommen til at ringe til Lungeforeningen på 60 37 73 13, hvis du har spørgsmål.

Categories: 
Region: 
Landsdækkende