×
×

Infomøde for IPF-patienter og pårørende i Århus

Printer-friendly version

Er du IPF-patient eller pårørende har du nu mulighed for at mødes med andre i samme situation.

Det er en svær situation at komme i, når du får diagnosen Idiopatisk pulmonal fibrose (IPF). Spørgsmål, som er vanskelige at få rede på, kan hobe sig op. Både som patient og pårørende kan du føle dig hjælpeløs. Som pårørende bliver du kastet ud i en situation, hvor verden kan virke uoverskuelig, derfor bliver du også som pårørende alvorligt følelsesmæssigt berørt. Som IPF patient må du tumle med tanker om sygdom og livet. 

Nu har du som patient med IPF og som pårørende mulighed for, sammen med andre patienter og pårørende, at få svar på det, du tumler med, i forbindelse med sygdommen og livet med  IPF.

Center for Sjældne Lungesygdomme, Universitetshospitalet i Skejby inviterer patienter med IPF og pårørende til at mødes. 


Glæd dig 
Til mødet vil der være læger og sygeplejerske fra Center for Sjældne Lungesygdomme, Aarhus Universitetshospital. De vil kunne besvare mange af de spørgsmål, der har hobet sig op.

Du vil også kunne møde en IPF patient, som har været i behandling for sygdommen igennem flere år, og som gerne vil dele sine erfaringer med det at leve med sygdommen.


TID OG STED
17. september 2019, Kl. 17.00-19.00
Aarhus Universitetshospital
Auditorie J (J116-113) ved torvet 
Indgang J
Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

 

Læs mere og få gode råd om IPF