×
×

Kom til informationsmøde for IPF-patienter og pårørende

Printer-friendly version

Er du IPF-patient, har du mulighed for at mødes med andre i samme situation.

Det er en svær situation at komme i, når du får diagnosen IPF. Spørgsmål, som er vanskelige at få rede på, hober sig op. Både som patient og pårørende føler man sig hjælpeløs. Pårørende bliver kastet ud i en situation, hvor verden er uoverskuelig, derfor bliver du også som pårørende alvorligt følelsesmæssigt berørt. Som IPF patient må du tumle med tanker om sygdom og livet. Begge parter står tilbage med mange svære udfordringer.

Mange spørgsmål vil skulle afklares.

Nu har du som patient med IPF og som pårørende mulighed for, sammen med andre patienter og pårørende, at få svar på det du tumler med i forbindelse med sygdommen og livet med IPF.


Hvor og hvornår

Center for Sjældne Lungesygdomme, Universitetshospitalet i Skejby inviterer patienter med IPF og pårørende til at mødes: 

28. Januar 2020, Kl. 16.00-18.00
Aarhus Universitetshospital
Lokale F291-103 og F291-105 
Indgang G
Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Til stede ved mødet vil være læger og sygeplejerske fra Center for Sjældne Lungesygdomme, Aarhus Universitetshospital. De vil kunne besvare mange af de spørgsmål, der har hobet sig op.
Der vil også være en patient tilstede, som har været i behandling for sygdommen igennem flere år, og som gerne vil dele sine erfaringer med det at leve med sygdommen.