×
×

Så skal der trampes!

Lørdag 19. november 2016 kan du, hvis du tager et smut forbi Fitness DK på Fisketorvet, opleve en fantastisk stemning, når en masse engagerede og energiske menenesker tramper løs i spinningcyklerne til 12-timers spinning eventen Spin for lungerne.

Formålet med eventen er at samle penge ind til Lungeforeningens arbejde for børn, unge og voksne med lungesygdomme. Spinning cyklerne skal holdes i gang i 12 timer, og der vil være kendte DJs, der sørger for god musik, masser af præmier og sørger for en fantastisk stemning.

Forældre til lungesygt barn står bag

Det er Ditte og Michael Præstekjær, som står bag Spin for lungerne. De er forældre til Victoria, som har en alvorlig kronisk lungesygdom og immundefekt. Vitoria har mange infektioner, lungebetændelser og nærmest konstant feber, og det giver naturligvis store udfordringer i hverdagen.

Det er tredje år i træk, at Ditte og Michael afholder Spin for lungerne for at skabe opmærksomhed om, hvor hårdt livet med en lungesygdom kan være for både børn og voksne, og hvor vigtigt det er, at vi bevæger os, puster liv i lungerne og holde vores lunger i form.

Fantastisk initiativ

Lungeforeningen er meget taknemmelig for Ditte og Michaels initiativ og for at så mange cykeldeltagere, sponsorer og frivillige vil støtte Lungeforeningens arbejde ved at spinne for lungerne.

- Det er rigtigt vigtigt at holde sig fysisk aktiv. Det gælder både, hvis du har raske lunger men bestemt også, hvis dine lunger er syge. Vi synes, det er et fantatisk iniativ med en spinningevent, hvor venner, familiemedlemmer, kollegaer og træningskammerater kan støtte op om lungesagen i fællesskab og samtidig dyrke motion, siger direktør i Lungeforeningen, Anne Brandt. 

Spin for lungerne finder sted 19. november 2016, kl. 10.00-22.00.

Alle er velkomne til at komme og heppe.

Vi glæder os til at se jer.

MERE INFO

Se mere på Spin for lungerne