Få viden og rådgivning om lungerne | Lungeforeningen
×
×

Få viden og rådgivning om lungerne

Printer-friendly version

Det er sommerferietid, også i Lungeforeningen
Derfor kører vi med feriebemanding på vores rådgivningstelefon tlf. 35 25 71 76. Det betyder følgende åbningstider i løbet af sommeren:

  • Uge 32 og 33: Åbent mandag til fredag mellem 9.30-12.00. 

Nederst her på siden kan du se, hvornår Lungeforeningens sundhedsfaglige rådgivere er tilgængelige over sommerferieperioden.

Du er altid velkommen til at kontakte os på sekretariatets hovednummer tlf. 38 74 55 44.

Pas godt på dig selv og rigtig god sommer.  


Det kan gøre livet lettere at søge hjælp og viden, til at leve et godt liv med en lungesygdom. Hvad enten du er lungesyg, pårørende til et menneske med en lungesygdom, eller generelt ønsker viden om lungesygdom, så står Lungeforeningen klar til give dig den nødvendige hjælp og viden. Du kan ringe til rådgivningen mandag til fredag mellem 10.00-14.00. Lungeforeningens rådgivning er forbeholdt betalende medlemmer

Livet ændrer sig, når man får en lungesygdom, men mange danskere lever et godt liv med en lungesygdom tæt inde på livet.

Er du i tvivl, om du har en kronisk lungesygdom eller har du vist symptomer derpå, er det vigtigt at gå til lægen og få lavet en lungefunktionsmåling. Den kan hjælpe dig til at finde ud af, hvordan dine lunger har det, og ikke mindst hvad du selv kan gøre for at undgå, at det bliver værre.

På denne side, kan du finde mere viden om lungerne og lungesygdomme.