×
×

Hjemmelavede müslibarer



Den bedste kombination af en luksus-müslibar og en kage, som også indeholder sunde fedtstoffer. Müslibarerne er en energirig forkælelse mellem måltiderne.

Ca. 16 stk.

Opskrifter, styling og foto: Lone Kjær

Det skal du bruge

  • 100 g smør
  • 100 g lys sirup
  • 100 g havregryn
  • 100 g rosiner
  • 100 g finhakkede tørrede frugter, fx dadler, abrikoser og figner
  • 50 g kokosmel
  • 75 g hvedemel
  • 50 g brun farin

Fremgangsmåde

Smør en form ca. 20 x 30 cm, og beklæd med bagepapir. Smelt smør og sirup i en gryde ved svag varme. Kom havregryn, rosiner, hakkede tørrede frugter, kokosmel, hvedemel og brun farin i en skål, og hæld smør-sirupsblandingen i. Rør massen sammen. Pres massen ned i den smurte form, og bag den ved 175 grader varmluft i ca. 25 min., til den er gylden. Afkøl den en smule, før den skæres ud, og afkøl helt på en bagerist.

Tip! Opbevares müslibarerne i en dåse med låg, holder de sig friske længe. 

Sidst opdateret: 
12-09-2022