aandedraet | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

aandedraet

aandedraetLungekoret Pulmones

LUNGEKORET PULMONES, du behøver ikke at kunne synge

 

Koret synger hver onsdag hele året rundt, undtagen i skoleferierne, kl. 9.30 – 11.00

Vores meget tålmodige korleder er Iben Romme tlf. 6024 5884  og vi samarbejder med Nyk F aftenskoler. Pris 100 kr. om måneden

Sted: Aftensskolens lokaler, Skolegade 3 B st. 4800 Nyk F. Tlf. 5485 8787


Lungedag i Bredebro

Kom til Lungedag i Bredebro.

Lungesygeplejerske laver lungefunktionsmåling, og medlemmer fra Lungenetværk Tønder fortæller om foreningen og dens aktiviteter.


"Du har det, som du trækker vejret" af Heidi Jørgensen

​I dette spændende foredrag "Du har det, som du trækker vejret" er der mange brugbare informationer, bl.a. hvor essentiel kvaliteten af  åndedrættet er for  sundhed og  velvære. Man bliver klogere på, hvad der påvirker vejrtrækningen, og hvad konsekvenserne af et ændret åndedræt kan være. Der er fokus på stress, fysiske smerter og søvnproblemer. Endelig vises, hvad man konkret kan gøre, for at få (eller bibeholde) et fuldt og frit åndedræt, komme af med belastende symptomer og øge livskvaliteten. Foredraget er farverig, underholdende og   består af simple, men effektive øvelser.


  

Muskelterapi - mindre åndenød? ved Zoneterapeut Henning Mørkeberg

Muskelterapi og zoneterapi ved Zoneterapeut Henning Mørkeberg

Henning Mørkeberg har mange års erfaring med både muskelterapi og zoneterapi,også til mennesker med åndenød.

Åndedrætsmusklerne er konstant på overarbejde, når man lider af åndenød. Henning Mørkeberg har succes med at mindske åndenøden med sin terapi, så kom og få gode ideer.
Lad os vise dig rundt på vores nye hjemmeside

Ny hjemmeside - hvorfor nu det?

 

Det korte svar

Lungeforeningen har fået ny hjemmeside, fordi over halvdelen af dem, der besøger vores hjemmeside kommer fra mobiltelefoner og tablets, og vi har derfor brug for en hjemmeside, som også kan læses – fra mobiler og tablets.

Vigtigst af alt er vores nye hjemmeside skabt i et brugervenligt univers med guides, gode råd, tips, øvelser og viden. Formålet er at gøre hverdagen nemmere for dig, der lever med en lungesygdom eller er pårørende til én.

Sider