astma | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

astma

astma

Dansen med astma: Lad din vilje styre

Denne artikel er produceret af Mediaplanet i 2015.

Elitedanseren Thomas Evers Poulsen fra Vild med Dans har deltaget i flere danmarksmesterskaber og er ekspert i at smide kendisser rundt i luften.

Han har trodset og kæmpet mod sin astma, siden han var spæd, og nu har han vundet.

- Lad dig ikke begrænse, lyder det prompte fra 37-årige Thomas Evers Poulsen, tidligere elitedanser og vinder af Vild med dans sendt på TV2.
Laura er alvorligt syg af astma - skoleløbet giver hende håb

Laura Kirstine Svangaard var lovende dressurrytter, indtil alvorlig astma satte en stopper for det hele. Nu lever den 18-årige pige med angsten for, hvornår det næste alvorlige astmaanfald rammer, men Team Rynkeby Skoleløbet har givet hende håb.

Laura Kirstine Svangaard var 15 år gammel, da hun første gang mærkede den kvælende trykken for brystet. 

Det var i maj 2015. 


   

Klaus blev ved med at få lungebetændelser

Lider du af gentagne lungebetændelser? skal du gå til lægen. Dine lunger får det svært, hvis de bliver ved med at blive syge.

Klaus var midt i 50’erne og ikke en type, der var vant til at have sygedage, men pludselig blev han ramt af gentagne lungebetændelser.

Jeg var nok lidt for autoritetstro, når jeg gik til lægen. Han gav mig den samme penicillin-behandling hver gang, uden at undre sig over, at jeg fik nøjagtigt de samme symptomer igen og igen.


Sørens astma var fejlmedicineret

Har du astma, er det vigtigt at være sikker på at du ikke bliver fejlmedicineret.

Får du den forkerte medicin kan din astma føles værre.

Dine lunger udvikler sig hele tiden. Følger du med den udvikling, kan du være med til at undgå at din astma bliver fejlmedicineret.


Sider