lunger | Lungeforeningen
×
×

lunger

BJERRINGBRO: Lungedag fokus dag

Fokus i sundhedssatelitten påTPI og lungefunktionsmåling ved personer på rygestop forløb, Astma og KOL forløb. Info om vigtigheden af kost og motion

Fokus på apoteket at tilbyde alle recepter til KOL, Astma kunder TPI, både førstegangs- og flergangs brugere af astma- og KOL medicin. Information om vigtigheden af kost, motion og rygestop. Info om de produkter der findes og hvad der kan gøres. Egenomsorg

 


FREDERICIA: Lunge/diabetesdag

Fredericia Kommune arrangere i samarbejde med Samklang (sammenslutning af 10 patientforeninger) Lunge/diabetesdag den 20. november 2019 i Fredericia Sundhedshus Helle 


SKOVLUNDE: Fokus på lungerne!

På Skovlunde Apotek tilbyder vi, Tjek på inhalation (TPI) som er en vejledning i inhalationsteknik. Alt for mange lungepatienter tager ikke deres inhalationsmedicin rigtigt! Dette vil vi især have fokus på.

Derudover kan vi tilbyde rådgivning omkring kost, træning, rygestop mm., som alt er relevant for patienter med lungesygdomme.


FAXE: Lungetjek på Faxe Sundhedscenter

Hvis du i mere end 2 måneder har oplevet et eller flere af disse symptomer, bør du få lavet en lungefunktionsmåling:

- er du tidligere ryger

- bliver du mere forpustet end dine jævnaldrende

- har du hoste med eller uden slim

- har du gentagne luftvejsinfektioner

Lungetjekket foregår på Faxe Sundhedscenter onsdag d. 20. november, kl. 13-17.

Hvis du allerede kender din lungefunktion, så giv plads til dem der ikke kender den!


ODENSE: International Lungedag 2019 Niels Bohrs Apotek/Bilka

Odense Lungenetværk afholder sammen med Niels Bohrs Apotek, Center for sundhed og forebyggelse samt Røgfrit Odense International Lungedag 2019 . Det foregår på apoteket samt udenfor i forområdet i Bilka Odense.

Her vil det være muligt at få målt din lungefunktion, hvis du er i tvivl om du har problemer med lungerne eller ej. Det er også muligt at få målt kulilteniveauet som også fortæller, hvordan det kan stå til med lungerne.


ODENSE: International Lungedag 2019 Apoteket Odense Banegård

Kom til International Lungedag ved Apotek Odense Banegård og få en snak om risikoen for at få KOL og andre lungesygdomme.

Odense Lungenetværk vil sammen med apoteket være til stede og kunne fortælle om muligheder herunder det kloge i at snakke med egen læge, hvis der er tvivl.


Sider