lunger | Lungeforeningen
Bemærk: Fra tirsdag 22. maj 2018 og en uge frem kan du som bruger af lunge.dk ikke ændre dine oplysninger på din profil. Lungeforeningen opdaterer i øjeblikket hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU.
 
×
×

lunger

Besøg Det Hjælpsomme Hjem, Odense

                                                                                                                                                        Odense, den 12. juni 2018

Vores arrangement i maj 2018 i Det hjælpsomme hjem var så stor en succes, at vi måtte lave en venteliste og skynder os med at lave et nyt arrangement.

Så, hvis du

”har brug for hjælpemidler i din hverdag? Så kig forbi udstillingslejligheden Det Hjælpsomme Hjem og lad dig inspirere af alverdens hjælpemidler og velfærdsteknologier”

 


  

Lungekor Holbæk

Korleder fra Holbæk Musikskole: Helle Nerup

Yderligere spørgsmål kan sendes til sundhedskonsulent Birthe Pugholm: birps@holb.dk

I lungekoret er der én ting, deltagerne har til fælles. Alle har en lungesygdom som KOL, astma eller en anden lungesygdom.


Lungekor Thy Mors

Vi synger på Dragsbækcenteret, Simons Bakke 37, Thisted hver anden mandag (ulige uger) kl. 15.00 - 17.00.

Medbring selv kaffe, brød samt kop.

Tilmelding ikke nødvendig.


Ballerup Sundhedsuge 2018 i Uge. 39

Sundhedsuge i Ballerup uge 39. Kom og mød jeres Lokalafdeling, vi byder på en snak med medlemmerne og en kop kaffe med kage. Hør om vores virke og deltag i dagens aktiviteter som omfatter bla. syng med Lungekoret, Fysisk træning, Mindfulness for lungepatienter og deltag i siddende yogaøvelser. Vi er til stede i Sundhedshuset på flg. lokaliteter. Lunge Cafe kl.: 10.00-13.00 i Uddannelseskøkkenet og fysisk træning i træningssal C kl.: 11.00-13.00

Vi har et foreløbigt program der arbejdes videre med, og når dagen nærmer sig vil det endelige program bliv lagt op på Lunge.dk


Generalforsamling-2018

GENERALFORSAMLING afholdes i henhold til lovene d. 27. september kl.: 14.00. Det er vores første år som Ballerup Lokalafdeling i Lungeforeningen. Mød bestyrelsen og træf andre medlemmer af Ballerup Lokalafd. Der vil være oplæg om relevant emne for lungesyge. Dagsorden bliver udsendt til medlemmerne indenfor tidsfristen, og kan også rekvireres ved henvendelse til sekretæren Steen Daugbjerg Christiansen Mobil.: 23658749 eller steendc1@gmail.com


Brugen af ilt, Oplæg v. Lungesygeplejerske Marie-Louise Pagh

Lunge Cafe. Denne Cafe vil Marie-Louise fortælle om brugen af ilt til lungepatienter. Vi ses i Teorilokalet i Udd.køkkenet i Sundhedshuset Gl. Rådhusvej 13, indgang i NØ hjørnet af gården ved Musikskolen, til venstre og ned af nogle få trin, eller indgang i niveau fra Park Alle 6E. Vanen tro vil der være kaffe på kanderne og småkager til den søde tand.


Lunge Cafe Sommeren er lige udenfor døren

Første halvår er gået og vi ser tilbage og evaluerer på det vi har gennemgået og lært, samt bringer nye ideer og ønske op om emner/aktiviteter der kan være interessante at beskæftige os med i andet halvår. Vi ses i Teorilokalet i Udd.køkkenet i Sundhedshuset Gl. Rådhusvej 13, indgang i NØ hjørnet af gården ved Musikskolen, til venstre og ned af nogle få trin, eller indgang i niveau fra Park Alle 6E. Vanen tro vil der være kaffe på kanderne og småkager til den søde tand.


Sider